Frightened

Pang! Och jag var nere på jorden igen... slut på rosa moln? Jag vet inte, jag är förvirrad. Igår kväll var jag trött som ett as och tänkt sova tidigt, jag la mig ner och tänkte på hur glad jag har varit den senaste tiden. Jag har kunnat le utan anledning, det var på tok för längesedan jag gjorde det. Men så helt plötsligt kom det några små svart moln bland alla rosa och stämningen i mina tankar blev inte alls rolig. Jag vet att det mest beror på att morfar åkte till akuten i Falun och att jag inte vet om han kommer klara sig eller inte. Jag är rädd för att han ska behöva opereras och att det ska gå åt h*vete som det gjorde med farfar. Men varför skulle det göra det? Han kommer klara sig! Det är i alla fall vad jag försöker intala mig själv. Så bort med svarta moln och hit med fler rosa, jag vill upp dit upp igen och sväva för det var mycket trevligare än gårdagskvällen. Behöver jag nämna att det tog ett bra tag innan jag lyckades somna igår?!

För att komma på bättre tankar så byter vi samtalsämne. Idag ska det bli lunch med Lotti och Line på stan och vad jag förstår även bio ikväll. Hur jag har råd med utelunch? Jo det fixar frugan förstår ni ;)

Nu ska jag försöka mig på lite plugg!
Förresten, vet ni hur skönt det är att kunna röra sig i lägenheten utan att behöva klättra över en massa grejer?! Huuuur skönt som helst :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0