Irritationsmoment

Okej jag börjar med att säga att jag är stolt över mig själv, jag har pluggat riktigt effektivt idag och gjort alla uppgifter utom en som jag hade schemalagt att jag skulle göra idag. Den sista uppgiften är att lyssna igenom en föreläsning och den kan jag inte lyssna på för att mitt bredband känner för att irritera. Så tack vare att jag inte har något internet så kan jag inte göra det för tillfället, jo jag har mobilt bredband som jag använder för att skriva detta men det kan jag inte använda för att lyssna på föreläsning tyvärr.

Det andra som irriterar mig idag är trettondagshelgen för gymmet stänger på tok för tidigt. När internet dog så kom jag på tanken att jag skulle gå till gymmet, jag klädde på mig för att ge mig ut på promenaden mot gymmet. Jag kom inte mer än utanför dörren innan jag kom på att det ju faktistk är onsdag, d v s trettondagsafton vilket betyder att gymmet stänger 17, klockan var nu 17.30... *suck* Men istället för att vända och gå hem så tog jag mig en powerwalk på si så där 45 minuter, det får jag vara nöjd med för dagen. Inte mitt fel att gymmet har stängt är jag väl inte behöver/kan plugg mer för dagen.

Nu är jag trött, internet fungerar fortfarande inte så jag funderar på att ge upp plugget för idag och sova, eller möjligtvis kolla på någon trevlig film.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0