Just Say It!

Som vanligt har jag ingen koll på dagarna vilket inte alls är bra just nu för att jag har en deadline att passa. Men eftersom jag trodde i morse när jag vaknade att det var måndag så tjänade jag ju en hel dag! Sålänge det är åt det hållet så gör det ju ingenting, men rätt vad det är så vänder det och jag tror att jag har mer tid än vad jag egentligen har, slutar aldrig bra för en tidsoptimist som mig.

Gillar inte att jag har ont i nacken idag heller. Jag somnade med en kudde under huvudet och vaknade med tre vilket tydligen inte alls var nyttigt för min nacke idag. Har mina förhoppningar om att salva och värktablett ska få den att må bättre om en stund *håller tummen*

Annars är det plugg som gäller idag och lite tacokväll senare. Ingen träning idag dessvärre, jag kan skylla på nacken men det tänker jag inte göra för den hindrar mig inte. Dessvärre känner jag att jag bör prioritera plugg istället för träning idag om jag ska få ta ledigt ikväll för tacokvällen. Så plugg it is, det går framåt med det men det är alldeles för mycket kvar tyvärr.

Slutligen, för folk med iPhone: Spela "Geared 2", det var tydligen beroende framkallande. Ett litet pusselspel där du ska koppla ihop kugghjul för att få en hamster att flyga ut ur sitt hamsterhjul ^^ Men det ska jag inte spela nu för jag ska plugga tydligen.

Ha en roligare dag än jag nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0