Köttigt

Dagen började si så där bra, jag gjorde mest ingenting utav allt det jag måste göra. Sedan gick det bättre, jag gjorde en av uppgifterna och drog sedan till gymmet och köttade. Riktigt skönt med ett kött-pass på gymmet faktiskt. Är det slut på alla dessa förbannade helger nu så att gymmet kan börja ha normala öppettider så att även en vanlig student har tid att gå dit när de har öppet? Jo jag tackar ja...Det är något seriöst fel på mig, mer än vanligt. Jag har ingen kontroll över mig själv längre, min kropp vill en sak och jag gör den, oavsett hur dum den är... vad hände med min mind over body förmåga som jag alltid har haft, eller i alla fall de senaste åren. Dags att ta tillbaka den!
Jag konstaterade idag att jag inte alls behöver bli klar med två av kurserna tills på måndag utan att jag har två år på mig (ja det är ett konstigt upplägg), så då slutade jag plugga helt. Varför gör jag inte bara klart allt så att jag har det gjort? Blir galen på mig själv, så imorgon ska jag ta tag i detta! Prioritering plugg imorgon, hoppas jag.. man vet aldrig vad som dyker upp men det är tanken i alla fall.

Nu ska jag käka någonting för att sedan eventuellt börja lyssna på en föreläsning och sedan ta mig in mot stan för fika och bio med bästaste Lotti och bästaste (ja det heter så nu) Lådbil! :D

Mind over Body, remember that!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0