Lite av varjeWOHO jag kanske får csn denna termin också! Klart jag får iofs men kanske inte i januari då alla mina kurser från denna termin slutar nu i januari och inga poäng har kommit så att csn kan se att jag har varit duktig. Men idag kom poängen för min awesome hemtenta in så nu har jag den ynka lilla poängen som de påstår att jag behöver för att få csn, perfekt!

Nu ska jag se första delen av biggest loser för att sedan i pausen springa hem till Lotti och kolla på andra delen, tror ni jag lyckas? Nej inte jag heller, kommer aldrig hinna dit i pausen men jag får väl skippa andra delen idag då antar jag :P Sedan ska det blir fru-kväll, istället för gym.. min kropp säger nej så det är lika bra att skjuta upp det till imorgon och kunna kötta för fullt!

Ha en mysig torsdagkväll!

Förresten, ser jag verkligen så utländsk ut? Har vid många tillfällen fått frågan om jag verkligen är svensk, bara för att jag har brunt hår och bruna ögon. Men hallå är jag den enda tjejen i sverige som har det eller?! Nej just det! Skärpning! Och ni currys på skolan, sluta kolla på mig så läskigt :S

Kommentarer
Postat av: Bill

Ha ha fortfarande lika många currys??

2011-01-14 @ 22:37:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0