NomNomNomNom

Först och främst vill jag bara klargöra: Jag skulle helt klart kunna tänka mig att ligga med Jake Gyllenhaal, inga problem.

Då var det sagt. Nästa sak jag vill ha sagt är att jag överväger att bli lyxhustru på heltid. Har haft en dag där jag har fått allt betalt och det har varit jättetrevligt. Lunch på stan, middag på stan och sedan lite bio och ögongodis på det. TackTackTack! Sedan att pengarna kanske var mina från början var en helt annan femma, det räknas inte för det märks inte på kontot att jag blir av med pengar när frugan betalar ;P


Jag vill tillbaka till Italien!

En annan sak jag vill ha sagt, som egentligen är en fråga. Vad är det som gör att folk tror att det är okej att prata (då menar jag normal samtalston eller högre) när man är på bio? Före och efter filmen är okej men mitt under filmen??? Jag var på bio i fredags och jag var på bio nu ikväll, båda gångerna hamnade jag nära folk som satt och pratade under filmen... vad händer med världen?! Eller är folk bara ute för att irritera mig kanske? Fruktansvärt irriterande är det i alla fall, ska ni nödvändigtvis prata så kan ni väl åtminstone visa lite respekt och viska. Det var det jag ville ha sagt!

Imorgon blir det ingen photosession, det blir troligtvis på onsdag. Så imorgon är det pluggpluggplugg, och sedan lite plugg för att avsluta med lite träning, som gäller.

Tack för en trevlig dag Lotti och Line! Och Sandra som även hon var med och avslutade kvällen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0