Om jag verkligen tror på det, funkar det då?

Jag är galet trött just nu, mitt huvud säger stopp till mer plugg för tillfället och jag är väl illa tvungen att göra som det säger (vilken otur, plugga som är så roligt). Jag klarar inte av mer plugg, bara jag får klart min uppsats nu i vår så slipper jag allt som har med plugg att göra och mitt huvud kanske blir på bättre humör och börjar gilla mig igen. Så för att göra detta så tydligt som möjligt för mig själv så ska jag skriva det här:


DU SKA SKRIVA, REDOVISA OCH LÄMNA IN DIN UPPSATS I VÅR!!!!


Jag hoppas att det fungerar för nu pallar jag inte mer! Men tills dess så är det bara att bita i det sura äpplet så att säga och gilla läget. Imorgon blir det tentaplugg för hela slanten för att sedan på torsdag skriva, och helst klara, min första tenta på drygt ett år, jag tror jag har glömt hur man gör.

Och på grund av att mitt huvud säger stopp och att jag är dödligt trött så säger jag nu godnatt! Jag vet att klockan inte ens är nio men jag klarar inte mer. Min tanke är att om jag lägger mig tidigt idag så kanske jag lyckas gå upp tidigt imorgon! I wish... men det är värt ett försök.

Om jag verkligen tror på det, funkar det då?!

Varför kan inte livet alltid vara ungefär som gårdagskvällen, trevligt sällskap och inget plugg/jobb. "Inga bekymmer, man är lycklig var dag..." *sjunger* Man kanske skulle flytta ut i djungeln och leva som Baloo? Nej, sova var det ja, godnatt!

Kommentarer
Postat av: Emma

Baloo? Du refererade väl ändå till Lejonkungen? ;) Afrika och Indien.. stooor skillnad.. bestäm dig! :D

2011-01-12 @ 11:37:42
Postat av: Malena

Menade ju att jag sjöng "var nöjd med allt som livet ger..." , tänk så konstigt det kan bli haha! För mycket sång i mitt huvud :P

2011-01-12 @ 12:49:18
URL: http://malena1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0