Som en pingvin, fast större

Träningsvärken är inte borta än, rumpan och insidan av låren är värst, jag går som en pingvin ^^ Men en morgonpromenad blev det i alla fall, nice. Det var tur att Lotti skulle med på promenaden för annars fanns risken att jag hade tvärvänt när jag gick utanför dörren bara för att det blåste isvindar. Men eftersom frugan väntade på mig så fick jag lov att ge mig ut ändå, tack för att du vill med på mina små galenskaper wifey! Vad skulle jag göra utan dig?

Jag är en ytterst förvirrad människa på morgonen, eller egentligen alltid men det är värre på morgonen. Att fundera över varför klockan ringer "mitt i natten" är jag duktig på. Och varför hittar man aldrig ett par strumpor när man har tvättat?

På tal om förvirrad så stod det en sopbil, eller återvinningsbil kanske vi kan kalla den för den tog hand om tomglaset, vid nyhem när jag kom hem. Den hade fruktansvärt starka vita lampor bak som gjorde att jag kände mig som Doris i Hitta Nemo. Ni vet när hon följer ljuset och upptäcker fisken som hon tycker ska banta, förstår ni? Så kände jag mig när jag gick mot sopbilen (nu får det heta sopbil). Som tur var hamnade jag inte i sopbilens gap, det hade nog kunnat se lite roligt ut.... Som sagt, jag är en förvirrad människa på morgonen.

Här hade jag tänkt lägga in en bild på en fisk, men dessvärre har jag dåligt med bilder på fiskar.. konstigt nog. På tal om bilder, jag har fått en bild av Line som jag får använda här. Men jag väljer att lägga upp den senare, tror inte hon vill bli jämförd med en fisk i detta inlägg ^^ okej nu är det nog dags för mig att vara tyst, jag börjar spåra ur..

Plugg nu istället!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0