Still Counts!

Jag hade tänkt vara jätteflitig med pluggandet idag, blev inte riktigt så. Försökt plugga men jag har inte haft inspiration till vad jag ska skriva alls så det har gått åt h*vete. Men jag har försökt och det är tanken som räknas! Men imorgon måste jag nog faktiskt sätta fart på riktigt är jag rädd för, men det är som sagt imorgon.

Istället för att plugga så har jag gjort mest ingenting, och självklart tränat! Fick med mig Angelica till gymmet idag (hon var riktigt duktig), tack för att du följde med! På måndag ska äntligen Lottipop få börja träna igen, tror vi, men jag har en känsla av att hon skiter i allt och tränar i alla fall även om hon inte är fullt frisk så mycket abstinensbesvär som hon har för tillfället :P

Ikväll ska det blir lite tentafest, dock nyktert för mig. Jag ska bara dit och hälsa på och vara social ett tag med trevliga människor. Och appropå fest, jag funderar på var den där tackgasquen har tagit vägen?! Ni i Info som läser detta och vet någonting om detta får gärna berätta det för mig, tack på förhand.

Over and Out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0