De senaste dagarna...

Vi börjar med torsdag. Jag åkte upp till Göteborg. Grillade lite kyckling och grejer till frugan, stackarn får ju ingen mat när inte jag är hemma ^^ Så det blev lite mat och vin sådär på en torsdag. Sedan blev det en kvällspromenad i hisingsparken, underbart ställe! :D Klappade killingar och försökte klappa föl men det gick sådär. Tänkte lägga in en bild på det här men min telefon vill inte som jag vill så jag skippar det för stunden. Visar hisingsparken en annan dag!

Vidare till fredag. Jag gick upp relativt tidigt då jag skulle vara på arbetsintervju kl 10.30. Fixade i ordning mig och åt frukost på balkongen osv. Vid 10 bestämde jag mig för att gå ut till bilen för att ta mig till intervjun, kände att jag ville vara ute i god tid ifall att jag inte hittade på en gång.

När jag kom ut så såg jag lite glassplitter på marken bredvid bilen. Jag tänkte det var någon som hade krossat en flaska eller någonting. Men så var inte fallet. Någon hade brutit sig in i bilen genom att krossa en ruta. På grund av en iphone-hållare...! Jag nämnde nog alla svordomar jag kan vid det laget. Började borsta ur glaset ur bilen men då jag plötsligt hade lite bråttom så var jag tvungen att sitta på en del glas när jag åkte till intervjun.

Glömde det för en stund och genomförde intervjun. Efter intervjun fick jag åka till nån glasfirma som fixade bilen åt mig. Satt och väntade på bilen i ungefär en timme, passade på att svära lite mer. Och när jag ändå satt där så svor jag lite till. Sedan åkte jag hem. Åkte till Partille och åt mat, tröståt. Tröstshoppade kryddor och schampoo också... kul när man inte har pengar, verkligen xD Tröstshopping är så mycket roligare när man har pengar.

Nu blev det här ett långt inlägg utan bilder, ber om ursäkt för det och skyller lite på telefonen för att den inte gör som jag säger. Nu ska jag bege mig ut på havet i en båt, en snabb sådan tydligen. Sola och ha det gött är det tänkt. Jag kommer dock somna på båten och vakna röd som en räka, meeeen det är väl smällar man får ta!

Ha dé gött (på äkta göteborska (som jag inte kan så det är fail-göteborska egentligen))!

I'm in heaven!

Underbart att få sova i en säng, min säng! Ville bara säga det godnatt!

Mot Palatset!

Igår satt jag och funderade på hur jag skulle göra till helgen. Skulle jag stanna kvar i Halmstad eller skulle jag åka hem till Göteborg (ja nu är det ett hem till, varför ha ett när man kan ha tre!). Hade stora svårigheter med att bestämma mig. Så jag la mig ner på soffan och somnade. Väcktes av att telefonen hade någon konstig ringsignal (återkommer till det problemet). Det visade sig att de ringde från Academic Work och frågade om jag kunde komma på arbetsintervju hos en av deras kunder nu på fredag. Så då var det problemet hur världen, det blir till att åka upp till Göteborg idag! Sedan kanske jag kommer ner till Halmstad igen väldigt snart då jag borde fixa lägenheten lite innan de ska ha besiktning av den...

Nu till problemet med telefonen. Jag skulle ladda den igår så jag kopplade in den i datorn. Som rätt ofta så indikterad iTunes att jag hade uppdateringar av operativsystemet så jag satte väl igång den uppdateringen lite fint. När den var genomför fick jag ett felmeddelande om att jag inte kunde starta telefonen innan jag hade gjort en återställning till fabriksinställningarna. Yaay tänkte jag och startade en återställning. När den var avklarade fick jag istället ett felmeddelande om att jag inte kan starta telefonen utan ett olåst simkort. WTF! Jag blev förbannad och startade om telefonen gång på gång. Efter den åttonde gången så fungerade det... jag vet inte varför, men jag är nöjd för nu har jag en fungerande telefon igen. Men ett mycket skumt fel!

Nu ska jag packa ihop mig själv och mina grejer för att bege mig några mil norrut! :D

Fläsket flyger

Jag känner mig som ett fläskberg. Där, nu var det sagt. Inte tränat på evigheter, fotfanskap och förkylningsfanskap! Men idag tog jag mig i kragen och gick ut på en promenad. Det var f*n på tiden! Skulle gå till maxi och köpa frukost till imorgon. Och duktig som jag var så tog jag en timmes omväg till maxi bara för att det blev fint väder och jag behövde motion. Så just för stunden så känner jag mig duktig.

Ville bara säga det!
"Fläsket flyger" - citat av en god vän i en bubbelpool

Jag överlevde denna gång också!

Jag har åkt inlines idag och jag överlevde! Åkte med Angelica. Roligaste upplevelsen denna veckan, och det är bara måndag. Veckan har mycket att leva upp till! Hur som helst en trevlig stund, jag fick öva lite på min teknik ^^

Annars undrar jag var min energi har tagit vägen? Någon som vet?!

Alex och Frida är på väg ner till Halmstad också, får se till att säga hej till dem en sväng ikväll i alla fall. Någon måndagsklubb blir det inte för mig i alla fall för de pengarna vet jag inte vad jag ska få ifrån. Ge mig ett jobb! Eller åtminstone en lön :P

Mat och dusch nu i alla fall! Spännande? Nej men så är mitt liv just nu tyvärr. Roligare saker kommer! Det vet jag!

Inte mycket bättre dag idagLika seg söndag som lördag ja. Men idag har jag i alla fall rört mig utanför dörren. För att cykla till Kinabox och köpa thaimat med Angelica. Ytterst trevligt. Dagens höjdpunkt skulle jag tro! Är ju faktiskt en dryg timme kvar på dagen så än kan roliga saker hända. Hoppet är det sista som överger en!

Imorgon ska jag ta tag i mitt liv. Trött på detta snörvlande av förkylning/allergi vad det nu är. Så jag tänker motarbeta den med motion. Har planerat att starta dagen och veckan med en morgonpromenad. Jag hoppas i alla fall att jag orkar pallra mig upp! Sedan ska det även bli någonting med hoppas jag. Eventuellt inlines om vädret tillåter, annars blir det kanske att gå till gymmet. Säga upp gymmet här i Halmstad ska jag göra i vilket fall denna vecka.

Då hade ni mina planer. Återstår att se om planerna håller eller inte!
Godnatt!

En lördag

Det har varit en seg lördag idag. Ingenting att göra och det jag nu mot förmodan har att göra orkar jag inte göra. Har suttit och spelat Starcraft mest hela dagen. I soffan, som jag även sover i. Lämnar inte soffan mycket nu...

Är lite för sugen på att dra till Maxi och köpa något onyttigt. Men det får jag inte! Som en god vän sa en gång (egentligen flera gånger): Kalorier räknas inte om de intas i grupp. Men jag är ju ensam, så äter jag så räknas det. Och det är INTE okej! Skämt åsido... eller?!

Fest igår, eller ja, för en stund i alla fall. Hem till Carro och vara lite social och dricka. Var väl trevligt. Men förkylningen och fattigdomen gjorde att jag gick hem efter ett tag. Och ikväll orkar jag inte festa. So what to do?! Spela Starcraft hela kvällen? Ja, kanske det kanske.

Roligare än så är det inte just nu. Mer än att jag har gått med i Google+ då. Men där har jag två vänner just nu så där händer det inte heller mycket.

TomhetNu börjar lägenheten bli nedpackad och "ren". Det känns tomt, ungefär lika tomt som på bilden ovan. Riktigt så tomt är det inte i verkligheten... men det börjar närma sig slutet i denna lägenhet. Snart är min tid i Halmstad över. Lite sorgligt är det allt. Men jag vet att jag kommer få det awesome i Göteborg med min kära sambo. Och jag kommer tvinga folk att komma och hälsa på!

Snart ska jag även visa någon lägenheten... kommer ihåg när jag fick se den första gången. Jag ville att det skulle bli 1a juni på en gång, men jag fick vänta några månader tyvärr. Den som får min behöver bara vänta i si så där 1 månad... fusk!

Ska nog ta och städa badrummet lite kanske, det ser ut som hej kom och hjälp mig.
Ikväll är det fest, om jag orkar... får se hur det blir med den saken! Tjipp!

OBS! Lägenheten är nog inte riktigt lika gul som i min illustration, men den känns väldigt gul just nu ^^

Sol och bad?!

Nej inget bad och endast ytterst lite sol... mest vind och moln. Men i Laholm har jag varit, ytterst trevligt. Det blev bland annat picknick vid Mellbystrand. Ätit lite för mycket onyttigt för att det ska vara bra för mig men det kanske får vara så ibland.

På tal om det så hade jag tänkt dra ut och springa. Men det var ingen höjdaridé då jag glömde mina löparskor i Göteborg. Plus att jag är snuvig. Om det är förkylning eller bara allergi är svårt att veta men snuvigt är det i alla fall. Och som om inte det var nog så gör foten fortfarnade ont, ingen ovanlighet visserligen men dumt att överanstränga den kanske. Så jag chillar lite på tränandet för stunden... tyvärr.

Imorgon är det städa och fixa som gäller. Tydligen ska någon komma och kolla på lägenheten på fredag, kan ju få vara lite finare här inne då i alla fall. Kul...

Nu ska jag spela lite starcraft innan jag ska sova. Sova på soffan, jättekul ska ni veta... eller kanske inte.
Godnatt!

Det går bra för mig...

Jag har inte fått mycket gjort i lägenheten dessa dagar om jag ska vara ärlig. Har funnit annat som har varit mer lockande att göra... typ sova. Jag kanske fortfarande är trött efter SM, eller så skyller jag bara på det jag vet inte. Det är hur som helst trevligt att ha någonting att skylla på.

Idag ska jag åka till Laholm en sväng så det blir inte mycket fixande i lägenheten idag heller. Men imorgon så! Då ska jag fixa (är tanken)! Nu ska jag göra mig iordning för att åka söderut, hela två mil eller vad det nu kan vara. Picknick i det gröna?!


Godkväll!

Måndag idag, försöker få in det i huvudet. Hade måndag igår så naturligtvis även tisdag idag. Men det är tydligen måndag! Jag har inte gjort mycket vettigt faktiskt. Spelat starcraft för första gången i mitt liv, mycket spännande faktiskt. Nu ska jag bara bli awesome på det haha!

Annars är det tänkt att jag ska städa lägenheten lite, men det har jag inte orkat. Mer än så har jag inte att säga just nu tyvärr. Fortfarande inte vaknat till liv efter SM, så godnatt!

Karting SM

Som sagt, det gick inte riktigt som jag hade velat. Det gick inte heller som jag hade tänkt mig.

Torsdag: Träningsdag, jag spenderade den dagen med att lära mig banan ordentligt.

Fredag: Dags att dra igång på riktigt! Tidskörning och heat. Första tidskörningen, regndäck. Fick en hyffsat bra tid, tänkte förbättra den på tidskörning två. Tidskörning två, torrdäck. Inte bra! En bättre tid visserligen, men betydligt sämre än många av de övriga förarna. Så det blev till att få starta långt bak i heaten. Första heatet var mest hej-kom-och-hjälp-mig. Andra heatet, regndäck igen! Betydligt bättre men startade för långt bak och folk ivägen som jag inte lyckades ta mig förbi. Så det blev inte bra det heller. Tredje heatet, bästa för dagen. Men det hade gått bättre om jag hade fått starta längre fram från början...

Det positiva med dagen: Jag fick köra kart! Och familjen Pantzerhielm kom på besök :)Lördag: Warm-up, hela sex varv körde jag som uppvärmning. Second Chans, dags att kvala in till finalen eftersom man failade på fredagen. Startade 18, fullt med adrenalin, skulle "bara" köra om 11 stycken så var jag i finalen. Piece of cake! Fick en bra start körde förbi en hel hög. Men där tog det stopp. I första kurvan... några krokade ihop framför mig och jag hade ingenstans att ta vägen mer än rakt in i karten framför. Där försvann min chans till en finalplats och mitt SM var över. Jag stod och svor för mig själv ute på banan medan jag kollade på de övriga som faktiskt fick köra.

Resten av dagen spenderade jag med att kolla på finalerna. Tur man har en till hobby att roa sig med, fotografering! Men det hade varit roligare att köra...

Förra året snubblade jag på målsnöret så att säga, och i år gick det inte alls. Samma person som har ställt till det för mig båda åren... tredje gången gillt nästa år?

Kort uppdatering

Jag är trött och har röda ögon. Därför skriver jag bara följande:

SM blev inget vidare, återkommer med detta när jag är mer levande

Inväntar bättre tider

Här ligger jag på hotellrummet och väntar på att kunna sova. Jag är trött men inte trött så att jag kan somna lätt så jag fastnade här. Googlar ledbandsoperationer. Vet inte hur bra det är att göra när man snart ska sova?! Hur som helst har jag kommit fram till att jag oftast har grad 2 av 3 på stukningarna. Och att jag behöver göra en anatomisk rekonstruktion i fotleden. Låter på tok för krävande och läskigt för att jag ska vara sugen på det nu. Men jag kanske borde ja... framtida Malenas bekymmer?! Ja, just nu får det bli så i alla fall!

Nu ska jag nog ändå försöka sova. SM drar igång imorgon! Visserligen bara en massa träningspass imorgon, men ändå. Kan jag behöva!

Nu är det snart dags!

SM går av stapeln i Lidköping i helgen. Dit ska jag, och jag ska köra skiten ur alla (hoppas kan man göra)! Jag ska bege mig dit så fort jag bara kan. Dock måste jag vänta på min bror och hans kära vänner så jag vet hur de ska göra med allt. De kom nämligen hit på besök igår (egentligen i natt). Och de ska göra stan ikväll så jag måste i alla fall ge dem sina grejer som de har här. OCH de ska ställa hit en diskmaskin!! :D Snart slipper vi diska för hand Lotti!

Hur som helst så sitter jag mest här och väntar just nu. Inget bättre för mig...
Var förövrigt i slottsskogen igår, letade pingviner och älgar. Tog en halvtimme att hitta en älg, och den såg ut som vilken annan älg som helst tråkigt nog ^^

Här trivs jag


Bjuder på en bild från när vi höll på att flytta in i lägenheten för en vecka sedan.

Jag sitter och beundrar min och Lottis underbara lägenhet. Den är nystädad till och med! Eller ja, jag har plockat undan från helgen, diskat och försökt dammsuga bort katthår. Katthår har vi gott om eftet att ha vari kattvakt några dagar. Fast det är nog rätt mycket hår från oss också, skyller inte allt på katten ^^

Nu sitter jag här och sneglar på vinflaskan som vi öppnade förra helgen, och kom precis på att det även finns lite rosé kvar från i onsdags. Kan ju vara gott så här på en måndag kanske? Jag kan göra en finmiddag med vin om inte annat...

På onsdag bär det av mot Lidköping och SM... har stora förhoppningar men väldigt låga förväntningar på detta års SM. 50 anmälda och 30 går till final... hamnar jag på övre mitten så är jag säker, men jag är skeptisk. Mycket skeptisk. Men hoppas kan man alltid göra! :D

Morgonstund

img_2283 (MMS)

Uppe och tvättar bort katthår så här på morgonkvisten.


Åter till verkligheten

Nu börjar det likna något i lägenheten! Har haft föräldrarna på besök i helgen och fixat en massa i lägenheten. Så nu är vår älskade gula taklampa uppsatt bland annat! Helt underbart ^^

Så vad här hänt sedan sist jag skrev tro?!
I onsdags kom Alex och hennes vän hit och drack vin. Hamnade på stan, vrickade foten och åkte hem igen. Mycket spännande... men trevligt fram tills dess. Sedan blev det en seg dag i torsdags framför tvn. Kattvakt har vi hunnit vara också, tors-sön. Igår kväll var det en familjemiddag med familjen Pantzerhielm och familjen Helldén på en restaurang vid Avenyn, mycket trevligt. Vin blev det då med, och en bussresa hem.

Nu ligger jag i soffan i min ensamhet då alla föräldrar har åkt hem, så även min kära sambo. Jag laddar upp för SM i veckan, jag kan behöva lite krafter till dess!

Bilder osv kanske kommer upp senare i veckan, jag behöver få internet först bland annat, så det får ni vänta lite till på :)

Numera Göteborgare!

Efter en lång helg är vi nu äntligen hemma. Hemma i den mån att vi har fått lite ordning på grejerna i nya lägenheten. Fredagen var svettig. Lördagen var ännu mer svettig. Fel dag att flytta på, kvavt som jag vet inte vad. Var nere i Halmstad runt 11, packade in grejerna från både min och Lottis lägenhet och åkte upp mot Göteborg igen. Med lite hjälp från Bea, Fredrik och William så gick det ändå rätt fort att fixa upp allt i lägenheten. Tack för hjälpen! :D


Köket, innan lägenheten blev full med flyttlådor mm

Och nu har vi äntligen börjat få lite ordning här inne. Lotti dammsög och torkade golven medan jag lagade mat. Jag gillar den dealen!

Nu är Lotti på sjukhuset och opererar foten, ska hämta henne så småning om. Hon kommer vara invalid så jag ska ta hand om henne. Dvs ge henne en godispåse och se till att hon sitter still ^^

Jag ska försöka få lite ordning i mina garderober nu tänkte jag, men nu vet ni att jag lever!

Life in a box

Okej inte i en låda, många lådor! Men det är kaos i lägenheten, det är en sak som är säker. Men idag ska det bli Göteborg! Ska snart börja packa in grejer i bilen så att jag hinner till Götet för en lunch med frugan.

Jag har spenderat morgonen med ett träningspass. Och inte ett vanligt träningspass vill jag lova. Det gick ut på att lyfta upp sängen och försöka få isär den. Det var lättare sagt än gjort. Att sovalkoven är preciiiis så att sängen får plats gör inte saken bättre. Behöver nog skruva isär den lite mer men det lyckas jag inte med själv så det får vänta!

Varmt blev det i alla fall!
Endast sex timmar kvar!

RSS 2.0