Back on track?

Jag ber om ursäkt för mitt dåliga bloggande den senaste veckan och helgen. Det blev lite ändrade planer för helgen då jag fick besök igen och det blev en oplanerad utgång på Morfars i lördags. Men det var inte mer än trevligt, dock fick bloggandet lida lite, men det överlever ni nog.


En bild på Marre från i Fredags =)

Har i alla fall haft en trevlig vecka med Marre! Lite fest, lite bio och massa True Blood (hon hade ju inte sett det tidigare stackars flickan ^^ ). Vi såg The Kings Speech i torsdags, en riktigt bra film som jag kan rekommendera!

Nog om den veckan. Nu är det dags att ta tag i denna vecka! Vilket innebär träning, plugg och trötthet. Kul va?

Idag börjar jag med den så kallade perfekta 21:an. Jag läste om detta på någon blogg, tyvärr har jag glömt vilken blogg det var så jag kan inte referera till den. Hur som helst, den perfekta 21:an innebär enligt den bloggen inga sötsaker på 21 dagar. Jag slänger in skräpmat där också, inga sötsaker och inge skräpmat på 21 dagar. Misslyckas jag måste jag börja om på 0 igen. Kommer bli en utmaning att klara 21 dagar på första försöket men jag ska göra ett försök. Frukt är tillåtet så jag får köpa en massa sånt helt enkelt, mer än vanligt då.

Wish me luck! Nu ska jag ge mig på att plugga en stund innan jag ska bege mig till gymmet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0