En liten uppdatering

Jag är trött, på tok för trött för att plugga är jag rädd för, men plugga måste jag. Det blev en sen kväll igår då jag och Lotti satt och skulle vara duktiga med jobbgrejer men fastnade på Stumble (vilket ni kan läsa om här) och somnade därför inte förän ungefär halv två. Inte alls bra för pluggandet faktiskt.

Det regnar... tänkte bara att ni ville veta det.

Idag ska det då i alla fall, trots trötthet, bli en massa plugg. Har skypemöte om uppsatsen imorgon plus inlämning av metod nästa vecka, så det känns lämpligt att komma framåt med den idag. Mycket framåt helst.

Nästa vecka är det dessutom en Göteborgsresa inplanerad, i jobbsyfte självklart. Får se hur det kommer gå. På tal om det ska jag söka lite jobb nu först innan plugg.

Jag har förövrigt uppdaterat båda mina andra bloggar som ni hittar här och här. Och det kommer inom kort (typ senare idag eller imorgon) ett inlägg på denna blogg angående ambulansparkeringar. Så jag hoppas att ni följer alla mina tre bloggar via bloglovin så ni vet vad som händer när det händer. Använder ni inte bloglovin så klicka på bilden nedan och börja använda det. Ett trevligt verktyg för att hålla koll på bloggar. Finns även som iPhone-app nu för tiden. Kanske även Android jag vet inte, det har jag inte kollat upp tyvärr.


Kommentarer
Postat av: Emma

Eftersom jag inte får kommentera på de andra bloggarna....

Fråga: Får man inte tvätta på söndagar? För övrigt lät det mesta korkat... men jag tycker nycklar också är korkade eftersom folk inte flyttar på dem. Tycker personligen det fungerar bra med en vanlig kalender eller så som man skriver på hand i... bara folk kan respektera varandra är det överlägset.. kan man inte "glömma" den jävla nyckeln etc. Back to basic :)

2011-03-13 @ 21:52:05
Postat av: Malena

Oj kan du inte kommentera på de andra?! :O Det måste jag ju fixa! Det funkade faktiskt rätt bra med nycklar, folk flyttade på sina lås faktiskt =)

Jag har faktiskt inte försökt tvätta på en söndag men nu när du säger det så ser det ju jättekonstigt ut.. måste jag kolla upp haha :P

2011-03-14 @ 05:54:14
URL: http://malenahellden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0