En Lördag i Ludvika

Ja se där ja, det är lördag. Det blev Afro och Zumba under förmiddagen. Afron var betydligt mycket roligare än Zumban faktiskt. Men det var nog mest för att jag är van med "riktiga" zumban och deras musik. Musiken som användes på detta pass var jättekonstig och inte alls passande. Inget [zumbalejkiwejki] här inte *sad*. Sedan var det även lite rörigt när alla skulle ta fyra steg åt höger och salen inte riktigt räckte till för att vi var så många. Det resulterade i att jag var tvungen att halvt springa in i spegeln bredvid mig för att inte få en drös människor på mig. Inte helt nöjd med detta. Men det var i alla fall roligt att testa något nytt. Gruppträning är något jag saknar på Actic i Halmstad. Men i Göteborg ska det bli ändring på saker och ting!


På eftermiddagen hann jag även med en promenad med Mamma här ute i "vildmarken". Gick runt bland gruvhål och andra spännande gruvrester. Trevligt med en massa motion. Dock har jag ju inte alls gjort mycket av det jag skulle göra idag, dvs programmering. Men det hinns med, jag ska sitta och programmera när jag kollar på F1 imorgon bitti i alla fall.

För kvällen har jag inte bestämt mig hur jag ska göra. Det är fest. Dock har jag inget att dricka, jag har inte heller någon energi till att festa. Speciellt inte nykter, inte idag och inte i Ludvika. Och eftersom jag bor här ute i vildmarken så krävs det bil för att ta sig hem i natt (om jag mot förmodan skulle få tag på alkohol). Annars är det en dryg timmes promenad i kalla vinternatten som gäller och det är jag inte alls sugen på faktiskt. Så vi får se om jag hittar någon energi och lust någonstans där i bakhuvudet under kvällen eller om jag faktiskt väljer att stanna hemma. Som jag är nu så är jag inget trevligt sällskap, sitter bara och gäspar konstant vilket ju inte alls är trevligt.


Kommentarer
Postat av: william

vad med snö;D

2011-03-28 @ 09:24:45
URL: http://cookieboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0