En morgon för mitt välbefinnande?

Gick utanför dörren 06.15 i morse i tron att jag skulle simma och vara duktig med Lotti. Så blev det inte. Eller jo, simmade gjorde vi väl egentligen men jag vet inte om det kan klassas som att simma. Det var på tok för mycket tanter och farbröder där idag, dessutom var det simträning bredvid så det var bara till att trängas med folk på motionsbanan. Det blev si så där ett simtag i minuten eller något åt det hållet för att inte åka in i folk. Jag suckade mest och var inte alls glad för jag ville ju simma. Vi gav upp. Ansåg att det inte alls gav den effekt som vi ville ha. Istället satte vi oss i bubbelpoolen vilket i och för sig var fruktansvärt skönt men inte vad jag hade tänkt mig. Liste bubbling och bastning och sen drog vi hem igen. Så träningen gick åt h*vete denna morgon *sadface*

Nu är klockan snart 11, jag har inte fått mycket gjort alls för jag somnade i soffan med Denscombe's Forskningshandbok. Det blir till att plugga en stund nu i alla fall för att sedan ta mig till tåget. Ska iväg till Göteborg en kortare vända. Mer om det senare.. tror jag.
Plugg nu! Tjipp!


Vad är det förövrigt för påhitt som blogg.se har hittat på nu med att jag är tvungen att gå in i html-koden och fixa radbrytningar?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0