Intet nytt på fronten

Jag har inte hört någonting mer angående Carl och Bangkok, tråkigt nog.

Händer inte mycket mer på de andra fronterna heller faktiskt. Plugg och träning är det som gäller. Nu är i alla fall Lotti tillbaka i stan så jag slipper träna själv.

Igår var det supermåne... den såg ut ungefär som vanligt. Jag är bitter. Av flera anledningar.

Gårdagskvällen var annars väldigt trevlig. Jag, Lotti och Line fixade ihop en awesome pastasallad och hade lördagsmys. Fick en chock av Lines nya frisyr som jag inte alls hade väntat mig. Mycket fint dock. Men jag hade inte förväntat mig att hon skulle gå från lång blont hår till kort brunt hår :P Kanske får ta några bilder på nya frisyren också om jag ber snällt?

Nu ska det snart bli pluggdag med Lottipop, jag måste fixa opponering och programmering. Jag är inte pepp på något av det faktiskt. Men det ska göras och det ska göras idag.. i alla fall lite av det.

Det var det för nu, inte mycket mer spännande än så just nu.

Kommentarer
Postat av: Emma

Förmodligen en supermåne någonannanstans på jorden.. min logiska förklaring är att månen är NÄRMARE jorden än på länge.. men tyvärr har Sverige oturen att ha en vinkel LÅNGT ifrån... hade varit mycket bättre om vi varit så nära som möjligt! Ville se en sådan där jättestor orangegul måne.. lovely! Iofs har jag nog inte sett någon så stor sedan gymnasiet men den var magisk! Vill uppleva igen :)

2011-03-20 @ 17:42:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0