Min Fredagsmorgon

Fredag, jag var uppe före sex i morse. Varför? Jo för att jag och Lotti gav oss f*n på att vi skulle ta en morgonpromenad. Och det gjorde vi, en hal sådan. Gårdagens regn hade frusit till is så det var svårt att ta sig fram på vissa ställen. Men det blev åtminstone en promenad! Jag är nöjd!

Har även haft möte så här på morgonkvisten, via skype. Det var ett relativt givande möte om uppsatsen. Så nu är det bara att fortsätta kötta inför inlämning av metod på onsdag. KÖTTA!

På tal om kötta, jag köttade rejält på crosstrainern igår. En hel timme! Tänkte bara ni ville veta det (speciellt Emma). Har även gjort ett träningsschema som gäller till mitten av april, nu ska jag bara undvika att bli sjuk så ska nog detta bli bra.

Smärta är bara en upphöjd form av njutning!
Och på tal om smärta. Mitt ledband tyckte inte om mig igår kväll.. kändes som knivar rakt igenom vristen, inte alls trevligt faktiskt. Jag trodde det hade gett upp och var bättre nu, men tydligen inte. Dumma! Men jag ignorerar det och gör som jag vill ändå!

Tycker du träning är roligt så har du tränat för lite!

Med det så säger jag tack och hej för stunden! För nu ska jag ta en powernap och sedan kötta uppsats resten av dagen. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0