Morgon är det i alla fall

Jag vet inte hur god den är men jag är uppe och det är tidigt så morgon är det. Jag är trött, det snöar och jag ska plugga. Faktiskt inte alls vad jag vill göra nu, jag vill helst gå och lägga mig i sängen och sova bort resten av dagen. Men det får jag inte. Så istället sitter jag inne på pappas kontor, inlindad i täcket, och försöker vara duktig. Än så länge har jag inte lyckats särskilt bra alls. Men snart kanske? Jag hoppas det i alla fall. Om ungefär två timmar ska jag ha skype-handledning med Sofy och hennes handledare för uppsatsen. Får se hur det går.

Vi satt i alla fall på biblioteket större delen av gårdagen och pluggade. Tror vi har fått ordning på saker och ting (återstår att se efter handledningar) så nu är det bara att kötta på mer och se till att den blir klar.

Det blev en liten fika på Engel igår också. Med Sofy, Marre, Emma och Linn. Mycket trevligt. Linn har jag inte träffat på... ja jag vet inte hur länge, så det var ytterst trevligt att få träffa henne igen.

Nej nu ska jag se till att få någonting gjort här så jag kan sova sen.. fast det får jag nog inte men jag kan försöka intala mig det så kanske jag gör någonting.

Förresten, snö. Vad är det här för påhitt... jag trodde det var vår :O Jag skulle få sommardäck på bilen.... vet inte vad det blir av den saken nu när det kommer ner en massa snö. Dumt, mycket dumt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0