Like a rollercoaster

Upp och ner som en bergochdalbana ja. Dålig dag?

Imorgon är det arbetsintervju! Jag borde sova!

Tänke bara säga det!

Tisdag

Det är tisdag, jag har mängder av saker att göra! Det var bara det att det är så fint väder ute idag... damn! Inte alls bra, kunde väl ha valt en annan dag. 

Over and Out!

Jag vill ha en gitarr

Jag lärde mig att spela gitarr i natt, eller i alla fall D, A, G, C och Emoll... alltid något. Kan spela (eller i alla fall nästan) Mora Nisses Volvo 142. Jag vet åtminstone hur den går, så jag ska bara lära mig att spela den flytande. Det tar sig sa mordbrännaren. Så nu är jag sugen på att köpa en gitarr (för vilka pengar då?) och lära mig spela på riktigt.

Förövrigt tror jag att jag har skadat mitt ledband igen. Det gör ondare än vanligt, inte alls roligt. Började göra ont någongång igår... jag satt bara still igår så jag vet inte hur det gick till. Men det är smällar man får ta. Jag behöver inte foten när jag ska lära mig att spela gitarr!

Mors dagDenna blomma är till min kära mor så här på mors dag. Eftersom jag är en fattig student (eller egentligen bara fattig numera) så har jag inte råd att ge dig riktiga blommor mamma, därav bilden.

Själv skulle jag behöva träna, men det är fruktansvärt uteslutet idag. Men imorgon så!

Kärlek vid första ögonkastet!Jag är kär! Min och Lottis lägenhet är underbar! Den är liten men underbar. Verkar som om vår lilla tänkta möblering kan funka också, vilket ju är awesome. 34 dagar kvar!

Men nu är jag tillbaka till Halmstad och verkligheten. Dags att göra sig iordning för kvällens festligheter!

Ja men se där ja

Jag tog äntligen tag i detta och gjorde en ny header... efter fyra år kanske det var dags? Ja, det tycker jag. Får se hur länge jag har denna.

Annars händer det inte mycket! Jag laddar inför morgondagen då jag och soon-to-be-sambo-lotti ska till Götet och titta på lägenhet. Studera, mäta och drömma oss bort.

Sova kanske?

En härlig onsdag

Gårdagen blev inte helt som planerat. Skulle skjutsa Angelica och katten till veterinären och katthemmet, så blev det inte. Tydligen ville inte katten lämna Angelica så hon gömde sig under sängen. Kanske beror det på att hon kände på sig att det var jag som skulle skjutsa. Katten kopplar nämligen allt hemskt till mig eftersom jag alltid är i närheten när hemska saker inträffar. Jag hade också varit rädd för mig om jag var den katten så, can't blame her.

Efter en tur till systmet på förmiddagen så hade jag tänkt programmera resten av dagen, så blev det inte heller. Jag somnade. Sov så gott så, tills alarmet ringde för att tvätten var klar. Sedan var det bara till att duscha och göra sig iordning för kvällen.Började kvällen med en fördrink hos Sandra, sen blev det bussen till Wild West Steakhouse för middag. Jag, Lotti, Angelica, Sandra, Line och Alex. Ja, Alex kom till stan och hälsade på, underbart roligt! Så det blev en trevlig, men dyr, tjejmiddag så här innan folket lämnar stan.

Efter drink, mat och vin, blev det en busstur tillbaka till civilisationen. Vi hamnade hemma hos Sebbe för att dricka lite mer. Spelade Pictionary, jag var lite orolig för hur det skulle gå utan min awesome pictionary-partner Lotti. Men det visade sig att jag och Sebbe var ett bra pictionary-par för vi ägde alla. Kul kväll var det då i alla fall!
Idag har dock varit en seg dag. Blev en kebabtallrik när Sandra hade gjort sig fin i håret hos frisören. Försökt programmera lite men det är lite segt så jag håller på att somna...Oh just ja, kanske har sålt mitt köksbord. Men bara kanske, vi får se... men det kan ju vara trevligt att bli av med det eftersom det inte ska användas i Göteborg. Mmmm Göteborg... längtar!

Det var den dagen

Jag kom fram till jobbet, 40 minuters resa i bil med främling... men han var trevlig så det gick bra. IQ-befriande jobb som inte är till för att arbeta med i 8 timmar i sträck. Jobbar jag med sånt där en längre tid kommer jag bli inskriven på psyket (tidigare än beräknat då). Gärna Säters fasta paviljong:

Bild lånad... för ovanlighetens skull

Slutade 14.18... konstig tid att sluta ja. Blev dränkt av regn på de få meter som var till bilen. Och då menar jag bokstavligen dränkt (nästan iaf), det rann vatten om mig när jag äntligen kom in i bilen. Rejäl störtskur, inte nyttigt alls.

När jag väl kom hem somnade jag i stor sett på en gång och sov sedan bort tre timmar av denna underbar eftermiddag. Inte vad jag hade beräknat men så blev det och det var skönt så det gör inget för den här gången.

Imorgon är det programmering, skjutsa Angelica med bihang (katt) till veterinären (se, jag kommer ihåg!), troligtvis besöka bolaget, och sedan blir det tjejmiddag på Wild West Steakhouse! Bra dag! Inbillar jag mig i alla fall.

Okristligt tidigt igenKl är 04.41 och jag är redo att åka till jobbet. Det är inte helt okej att gå upp den här tiden på dygnet, sängen var så otroligt skön. Om 10 timmar får jag lägga mig och sova igen, om så bara för en stund. Jag är visserligen inte trött, än. Men jag vet att jag kommer vara trött inom en snart framtid.

Aja, jobba... 130kr/h är det som driver mig att inte gå och lägga mig igen, och möjligtvis att jag har lovat att jobba. Plus att jag ska hämta upp nån mer som ska jobba på samma ställe... kan vara dumt att lägga sig och sova då.

Ny vecka, Nya tag!

Jag tror denna vecka kan bli en bra vecka trots allt. Har lämnat in min fotouppgift nu på förmiddagen, håller tummarna för ett VG där då ja. Resten av dagen ska jag nog försöka mig på att städa lite, och någon form av träning ska hinnas med också.

Imorgon ska jag jobba, ute i Knäred igen. Inte jättelust med det men jag behöver pengarna så jag gör det ändå. Måste bara komma ihåg att fixa en matlåda till imorgon då, kan vara lättare sagt än gjort faktiskt.

Onsdag är inte helt säker än, kan jobba om jag får tid så vi får se hur det blir med den saken. Men på kvällen blir det i alla fall Wild West Steakhouse. God mat, och eventuellt trekamp eller något åt det hållet.

Övriga veckan blir plugg. Fram till Lördag då jag och min soon-to-be-sambo ska åka till Göteborg och kolla på lägenhet. Jag längtar! :D Sedan blir det fest på kvällen. Sista kårpuben som Halmstadbo :O Troligtvis inte sista gången jag är på kåren men som boende i Halmstad är det rätt garanterat. Lite sorgligt. Men Götet kommer bli awesome!

På tal om Götet, jag vill veta om jag får jobbet. Nej jag vill veta att jag får jobbet ^^ Men det vet jag ju inte... men hoppet är det sista som överger en! Håll en tumme för mig! Gärna vänster tumme, bara vänster tumme tack.

Förresten så fyller jag år snart. Den som vill får gärna ge mig pengar, presentkort på IKEA, en Expedit TV-möbel till min och frugans lägenhet, alternativt något annat trevligt; Kameraprylar är alltid roligt. HAHA ;P

Undergång?

Världen gick inte under igår, det var ju tur det. Jag känner att jag har många fler saker att uppleva innan jag känner för att låta världen gå under. Så vi avvaktar med det x antal år till tack.

Krypet som har hittat in mellan fönsterrutorna i mitt fönster får nog dock räkna med undergång. Vet inte hur det hittade in och jag kan nog inte få ut det. Så, dö av svält eller värmeslag är nog en stor risk för det lilla krypet.

Jag dör nog också av värmeslag snart. Varmt i lägenheten och det går knappt att ha ett fönster öppet för det blåser halv storm utanför. Så jag sitter här och dricker vatten, funderade på att städa lite men då smälter jag kanske bort.

Ikväll ska det bli bio, Pirates of the Caribbean 4... Jack Sparrow är i alla fall underbar så filmen är nog värd att se i alla fall. Återstår att se :)

Nu har ni sett att jag inte har gått under, då kan jag göra någonting vettigt här istället. Typ rensa bland alla papper kanske... är ju snart flytt, dumt att släpa med sig en massa skräp!

Awesome!

En dagstrip till Helsingborg var precis vad som behövdes. Jag och Lotti är bra på att fynda!
Vi köpte vårt soffbord, då det var rea på det och för att det var påväg att utgå. Vi köpte även en liten vagn till badrummet som vi hade hittat på nätet, det var rea även på den. Sedan blev det även den bästa taklampan ever! Är kär i den! Kommer passa awesome i vår lägenhet. Och ja, det var rea även på taklampan. Kostade egentligen 700 spänn, det var rea och vi fick rabatt för att vi köpte visningsexet.

Jag är nöjd! Och lite fattigare, men bara lite. Nu vill jag flytta, och fixa i lägenheten! :D

Livet är tillbaka!

Jag har fått mitt liv tillbaka, jag är lycklig. Även om jag fortfarande är förbannad så är jag lycklig. Satt igår tillsammans med Lotti och planerade hur vår lägenhet ska möbleras. Det kommer bli awesome! Compact living! Många vinkvällar på balkongen kommer det bli också!

Och för att göra det hela ännu roligare så ska vi till Ikea och dreggla över allt idag. Men först ska jag åka till HFAB och säga upp min älskade lägenhet i Halmstad :O Separationsångest blandat med den förtjusning jag har över lägenheten i Göteborg.

Jag vill haa jobbet! Ge mig jobbet! Nu, helst på en gång, genast... men jag väntar snällt på att de ska bedöma mig och det jag har gjort. Men jag är nervös, ivrig och inte alls tålmodig egentligen. All denna väntan... det är värt det om jag får jobbet, får jag inte jobbet så kan jag lika gärna få reda på det på en gång så jag slipper hoppas :P

Men nu blir det roadtrip!

Inte helt okej


Jag ha tränat! Äntligen! Tog mig till Galgberget i tron att jag skulle springa åtminstone 3 km. Riktigt som det var tänkt blev det inte. Allergiastma, pollen och halvkass kondition är ingen bra kombination vid löpning. Var jobbigare än vanligt att andas där upp på berget, och självklart hade jag inte med mig min lilla inhalator.

Men jag fick i alla fall motion och sprang kanske ungefär 2 km av typ 5, vilket enligt Angelica helt klart är hälften och jättebra. Jag kanske inte skulle förvänta mig så mycket efter brist på träning de senaste veckorna. Bättre lycka nästa gång, typ imorgon.

Ett annat problem jag hade under löpningen (ja jag har tydligen bara problem nu) var min axel. Jag hade ju ont i den i helgen, igår kändes den okej. Men idag när jag var ute och sprang (det är nog fel ord, joggade är bättre) så gjorde den ont igen. Vet inte vad det är för fel på den, men något är det uppenbarligen.

Jag ska göra en lista på allt jag borde gå till doktorn och bli undersökt för. Exempelvis ledbandet i högerfoten, ledbandet i vänsterfoten, axeln, mina öron, min allergi, och mina knän... för att nämna några saker då. Borde kanske ändra... och göra en lista över saker som faktiskt inte behöver kollas upp, den listan blir nog kortare.

Nu ska det bli lite städning, sedan blir det mys med frugan och snacka flytt till Göteborg! Jag är nöjd, trots allt!

I Failed

Tänkte bara nämna att det inte gick som jag ville eller hade tänkt. Tydligen har det kommit upp uppenbara frågetecken i uppsatsen som inte fanns där förut. Så nej, jag lämnar inte in den idag och jag redovisar den inte nästa vecka. Så nu var det sagt, nu är det glömt och jag vill inte prata om det mer. För det gör mig förbannad!

Det positiva med detta är att jag nu har all tid i världen att träna, städa och göra det som är roligare än uppsats. Jag är konstigt nog rätt lycklig. Kommer bli ännu lyckligare om jag får jobbet! När jag nu får höra från dem...

Jag ska åtmistone flytta till Göteborg, det kommer bli awesome! Även utan redovisad uppsats!

Nervös

Jag sitter här och försöker plugga... det går sådär, jag är för nervös. Jag vet inte var jag ska ta vägen om jag inte får ett handledargodkännande. Men jag vill ha beskedet typ nu genast. Så jag slipper gå runt och vara nervös och virrig.

Jag vill även ha ett mail från företaget där jag "ska" få jobb. Det är tyst på båda mailerna... inte alls trevligt. Jag vill veta allt, och jag vill veta det nu!

Men istället ska jag försöka fixa lite käk och hoppas på det bästa!

Finally!Då var allt som skulle göras under förra veckan fram till idag fixat! Arbetsprov, fotouppgift (inkl VG-uppgifter) och uppsats! Jag är nästan stolt över mig själv. Ända tills imorgon då jag kommer få domen om jag får redovisa uppsatsen eller inte... är rädd för ett nej, även om allt så gott som är skrivet. Jag vill ha ett ja, måste ha ett ja, men jag är skeptisk. Handledarna är väldigt kräsna har jag märkt. Men nu är jag positiv! En stund i alla fall!

Nu ska jag kanske få lite välbehövd sömn. Sov inte jättebra i natt heller på grund av axeln. Men idag känns den åtminstone bättre, om än lite blå. Vet inte vad jag gjorde med den, gick jag i sömnen i fredags natt?! :S

På tal om blå så har jag ett blåmärke på armbågen sedan i lördags. Men då är allt som vanligt efter att jag har kört kart, inget fel med det! :D

Sista chansen nu!


Läckö Slott vid Lidköping igår

Idag är sista dagen att kötta på uppsatsen innan jag får vet om jag får handledargodkännande eller inte. Jag har lite smått panik, jag vet ju att den kommer kunna bli klar till onsdag. Problemet är att jag måste övertyga handledarna om det också, vilket inte är det lättaste. Därför blir det bara ett kort inlägg nu för att tala om att jag lever. Men jag stänger in mig och pluggar resten av dagen!

Pain!

Att försöka klia sig på ryggen när man har ont lite här och där är ingen lätt uppgift. Min axel gör fortfarande ont på något konstigt sätt. Sedan har vi träningsvärken på det. I'm in pain!

Jag vill köra mer! *Vrooooooom*

Underbart! Första tävlingen för säsongen!

Det har blivit dåligt med bloggande i helgen. Men jag har faktiskt varit i Lidköping och kört min älskade kart! Anlände till Lidköpings Motorstadion runt 14.00 i fredags. När pappa kom dit också var det dags att förbereda kart och mig själv. Tränings dags! Första gången i karten och första gången på banan. Hade ingen aning om vad jag skulle förvänta mig.


Lidköpings nya kartbana, med båda backe och tunnel...

Så när det var dags att åka ut på banan så var det många frågor i huvudet. Skulle karten starta, skulle allt sitta kvar på den och hur f*n ser banan ut efter krönet? Spännande värre alltså. Svaren kom rätt så snabbt. Karten startade. Jag rullade runt lite försiktigt, en kurva där och en kuva där... "jaha svängde det vänster här" och liknande tankar kom fram lite här och var. Efter krönet visade det sig att det var en chikan som skulle bli en elak del av banan under helgen. OCH alla delar satt kvar, en stund i alla fall. För efter några varv försvann kröken på ljuddämparen. För er som inte vet så gör det att karten låter förjävligt ^^

Lilla pärlan! :D

På lördagen var det i alla fall dags för tävling. Jag hade inga större förväntningar, såg det mest som träning inför SM och inkörning av både kart och bana. Och lika bra var väl det. Första starten blev kaos, folk som hade motorstopp när starten skulle gå, starten släpptes ändå och jag fick försöka bäst jag kunde att ta mig fram utan att fastna på någon annan.


Andra starten var inte mycket bättre den. Fick en riktigt bra start först, men det blev omstart och då gick det sämre. Karten kände för att lägga sig i friläge och jag fastnade i en annan kart, mycket spännande. Men då fick jag öva på att starta karten själv, och det gick ju finfint, pappa var stolt ;P Men det var inte mycket värt att fortsätta köra det heatet nej.

Förfinalen minns jag inte ens, det gick nog inte så bra då va? Och finalen ska vi inte ens prata om... chikanjävel!

Idag har jag ont! Träningsvärk och en konstig axel. Känner mig "invalido" som de hade sagt i sällskapsresan. Men det är kanske lika bra för nu ska jag sitta och plugga resten av dagen! Och natten, och morgondagen... *gäsp*

Fredag den 13:e

Dagen som så många fruktar. Jag tänker inte säga att jag inte gör det för då kommer det hända någonting dumt. Så istället säger jag att jag tänker akta mig för allt idag!

Jag ska då hur som helst bege mig till Lidköping och köra mig älskade kart idag! Om den startar... det är ju ändå fredag den 13:e.

Annars är det plugg, plugg, plugg... måste fixa fotouppgift och kötta klart uppsatsen. Och detta på något magiskt sätt över helgen. Woho! Plus att jag ska fixa arbetsprovet från intervjun. Mycket nu ja...

Eurovision kan jag ju nämna också. Mest skit. Sverige gick vidare. Saade gick inte av scenen. Tråkigt.

Lidköping var det ja... Wish me luck!

Jag tappade bort min uppsats

För en kort stund. Ungefär en halvtimme. Det var den utskrivna versionen jag tappade bort. Där jag har skrivit en massa kommentarer på vad jag ska göra. Fick panik på mig själv. Jag gick på toa och när jag var tillbaka någon minut senare så var uppsatsen borta. Jag letade på toa, i kylskåpet, på skohyllan.. ja, överallt där den kunde vara. Trodde jag i alla fall. Efter ungefär en halvtimme hittade jag på den, precis framför mig. Under en massa saker som jag inte har något minne av att jag har förflyttat idag. Jag tror någon vill jävlas med mig! Denna någon är det risk för att det är jag... men i alla fall.

Nu är uppsatsen hur som helst inlämnad för handledargodkännande. Så det är bara att hålla tummen att de tror att jag har någonting att komma med när den ska lämnas in på onsdag. Jag MÅSTE få den godkänd, orkar inte att de inte ska bli det.

Men nu är det inte mer uppsats idag, nu ska det bli arbetsprov och fotouppgift!

Åska?

Jag har ont i huvudet! Migrän eller åska på väg? Jag vet inte ännu, det skulle kunna vara vilket som. Så för säkerhetsskull tar jag en huvudvärkstablett och en powernap. Så får vi se hur det känns sen...

Tänkte bara dela med mig av det, kul va?

Change of plansDet blev fotografering för fotokurs på eftermiddagen istället för uppsats. Lyckades få med mig Angelica till Tylösand där jag kunde fixa mina bilder. Vi käkade även bananasplit, mycket gott. Första glassen för i år, då ska man ta i ordentligt! Tog bild på den, men jag är för lat för att lägga in den i datorn så jag skippar den för tillfället. Tror jag ha de flesta bilder jag behöver nu, så det är bara diverse redigering kvar på dem. Uppsats nu, går sådär, jag är trött.

Något annat det har blivit ändrade planer kring är Göteborg. Det blir inget Virginstreet. Det blir en annan lägenhet, nyproduktion till och med. Det kommer nog bli asnice! Vi ska få åka och kolla på den efter att vi har lämnat in uppsatserna, wiee!

Hösten kommer bli awesome! Hoppas jag får jobb bara, annars kan det bli jobbigt. Men något jobb ska jag väl lyckas få i alla fall, är jag övertygad om!

Nej nu har jag pausat nog, tillbaka till plugget!

Deadline hit och deadline dit

Fem minuter innan deadline skickade jag in min uppsats. Visserligen en valfri deadline. Men det är väl trevligt om handledarna vill läsa igenom den och komma med finjusteringsförslag. Nu kämpar jag på till nästa deadline som är på torsdag. Kan uppsatsen bli klar tills dess? Ja, det är jag helt övertygad om. Ifall jag nu inte hade haft tusen (lätt överdrift) andra saker att göra också. Men jag kämpar på. Synd att det är fint väder...

Blev inget fotograferande igår, får se om det kanske kan bli ikväll istället. Tänkte kötta uppsats i eftermiddag i alla fall, det behövs. Fotouppgiften bör gå relativt fort att göra om jag bara sätter igång. Men eftersom jag vill ha VG på uppgiften så får jag kanske lägga nån extra timme. Hur jag nu ska hitta den. Men det löser sig, det brukar det göra. På ett eller annat sätt. 

Kötta uppsats nu i alla fall! Deadline 12:e och 18:e. Sedan är det bara redovisningen kvar den 25, innan jag förhoppningsvis blir av med skiten. Finns faktiskt inget annat alternativ just nu, den SKA bli klar!

Dags att stänga in sig

Denna vecka är det mycket att göra. Uppsatsen ska helst bli klar, jag har arbetsprov att göra från intervjun i fredags, och jag har en fotouppgift att göra. Fotouppgiften upptäckte jag idag att den skulle lämnas in på måndag. Så den har jag satt igång med nu.

Ska på handledning om en timme, sen ska det blir till att dra ut och fota panoraman och hdr-bilder. Stress, stress, stress. Leva på huvudvärkstabletter denna vecka kanske? I alla fall idag, huvudet är inte vaket idag.

Så nu stänger jag in mig resten av veckan, nästan i alla fall. Kunde det inte har regnat? Att solen lyser utanför gör inte det hela roligare direkt. Men jag får göra det bästa av situationen!

Tjipp!

PS. Grattis på födelsedagen Emma!!! :D

Flitig söndag!Uppsatssöndag! Det är vad det har varit här i Halmstad idag. Har köttat uppsats hela dagen, förutom en lunchpaus hos Angelica då. Det börjar likna ett resultat nu, det ska bara analyseras och diskuteras! Jag är nöjd med dagen! Även om jag har haft roligare söndagar. Men om saningen ska fram så har jag nog faktiskt haft tråkigare söndagar också, tro det eller ej.

Nu ska jag fortsätta skriva uppsats en stund till. Det är dumt att sluta när man fortfarande känner att man orkar skriva. Rätt vad det är så kommer det en dag då jag inte orkar göra någonting! Inte för att jag har tid med sådana dagar just nu men i alla fall.

Längtan

Om en vecka har jag, förhoppningsvis, kört min första karttävling för året! Längtar som en ko i en lada som väntar på att få springa ut i det fria. Får hoppas att karten startar, att jag har motor, och att allt går som det ska.

Om två veckor är uppsatsen, förhoppningsvis, inlämnad och klar. Det längtar jag nästan om möjligt ännu mer till. Jag ska göra en brasa av den! Självklart skriva ut den då, inte elda upp datorn. Det skulle vara dumt...

Om tre veckor är uppsatsen, förhoppningsvis, redovisad och på god väg att ge mig min examen!

Om fyra veckor ska jag bara vara ledig!

Om fem veckor fyller jag år. Det ska firas med karting i Gävle är tanken!

Det var de närmaste veckorna det. Längtar som en galning tills uppsatsen är klar och inlämnad. Bara att kötta på med den nu! Sofy!!!

Och var är du nu då?

Jo, jag är i Halmstad igen. Efter en dagstrip till Göteborg för arbetsintervju! Jag tror det gick bra, jag var mig själv och pratade på samtidigt som jag försökte förstå det som de pratade om. De spelar tydligen mario kart på luncherna, så de var väldigt fascinerade över mig och min kart. Fick komplimanger (säger man så?) för mitt cv också, alltid något. Så nu håller vi tummen för att det går awesome och att jag kommer få jobba där inom kort!!! I want it!

Annars? Det blev bio direkt när jag kom till Halmstad igen. Thor. Med Lotti och Line. Trevligt värre. Dock inte direkt världens bästa film, men det hade jag inte heller väntat mig. Efter bion blev det rödvin hemma hos Lotti och diskutera vår framtid, eller ja, drömma om den i alla fall.

Och nu är jag här, hemma i min stökiga lägenhet igen. Känns gött!

Jo just ja. SJ's biljettautomat åt upp min biljett! Jag betalade den och maskinen skrev den, men jag fick aldrig ut den :O Så nej, ingen biljett till mig inte. Två minuter kvar till tåget skulle gå också. Yaaay tänkte jag. Tänkte att jag skulle behöva vänta 1½ timme till nästa tåg. Men jag gick och klagade i SJ's kundcentrum. Där fick jag dem att gå ut till maskinen och hämta min biljett. Som nu visserligen inte gick att använda längre. Så det fixades och hade sig, tillslut fick jag i alla fall en ny biljett. Till och med till tåget som gick en halvtimme senare, trots att det var fullbokat. Så ja, jag klagar lite men inte mycket på SJ för stunden. De fixade det i alla fall åt mig :) Sedan hade vi ju de vanliga förseningarna som krånglade men jag lyckades komma i tid ändå, inte illa.

Sova nu kanske?

Gick det bra?

Jodå det gick bra!
Jag kom upp i morse, jag kom med samåkningen till jobbet, jag kom i tid till jobbet, jag jobbade, och jag kom hem. Inte särskilt givande dag alls faktiskt. Att sitta och kvalitetssäkra rör en hel dag är inte min dröm kanske. Men jag behöver pengar, och det var ju skönt att slippa plugget för åtminstone några timmar.
Nu ska jag ladda för morgondagen!

Okristligt tidigt

Halv 6 är lite för tidigt att gå upp för mig känner jag. Ändå är jag inte så trött som jag kanske borde vara. Jobba ska jag då göra i alla fall. Hur ska detta gå? Det vet jag inte för jag vet inte vad jag ska göra ^^ Ska bli upphämtad om ungefär tjugo minuter... kanske får reda på lite om jobbet då om jag har tur. Annars får vi hoppas att någon där talar om vad det är jag ska göra ;P


Sist jag jobbade och gick upp ungefär så här tidigt så var det nästan fortfarande mörkt ute. Nu är det åtmistone just, det är alltid något.

När jag kommer hem så är det uppsats som gäller, hur ska jag klara av det?

Nu händer det grejer!

Inte med uppsatsen dock... men snart kanske, förhoppningsvis. Har gjort klart min foto-uppgift i alla fall så nu kan jag fokusera på uppsatsen, kanske.

Men imorgon ska jag tydligen jobba ute i Knäred, av alla ställen. Någon ska hämta upp mig imorgon bitti och skjutsa ut mig, spännande värre. Får se vad det jobbet går ut på då, någonting med kvalitetssäkring... bra att jag har koll?!

Något som är ännu roligare är att jag ska på arbetsintervju i Göteborg på fredag! :D
Fortfarande inte hört något vettigt från företaget som jag var på intervju hos för nån månad sen. Men så länge det inte är ett nej så är det ju fortfarande aktuellt, right?! Men nu har jag en ny chans, med ett annat trevligt företag. Nervös kommer jag vara... ska presentera mig själv, vem är jag? Måste jag fundera på... medan jag skriver uppsats då.

Nu ska jag till maxi och handla, så jag kan få med mig matlåda imorgon bitti när jag ska jobba.

Morgonstund har guld i mun

Enligt alla facebook-statusar att döma så har det snöat i större delen av Sverige idag. Så även i Göteborg. Här har jag dock inte sett till någon snö ännu, och jag vill inte ha den heller!


Utsikt över staden, från galgberget denna soliga morgon!

Jag vaknade innan sju i morse, kunde inte sova och kände mig rastlös. La mig ner med täcket över huvudet och försökte somna om. Men så kom jag på att det är ju faktiskt jättedumt att ligga där och var tjock. Så jag tog mig upp, kollade ut, såg solen och blev lycklig. Jag tog på mig springskorna (och självklart övriga kläder) och drog upp på galgberget. Kände mig stark idag så jag tänkte att jag kunde jogga 5 km, i sann vårrus-anda. Vårrusten är nämligen här i Halmstad ikväll. Men där ska jag icke deltaga, men det hindrar mig ju inte från att springa 5 km ändå.

Min kära allergiastma var inte sååå illa i morse. Jag lydde ju ändå min kära mors råd att om jag ska springa så är det bäst att göra det på morgonen. Och se på fan, det underlättade ju lite, kände inte ett så stort behov av bricanyl som jag brukar göra. Dock kan säkert det även ha att göra med konditionen. Konstigt nog har den blivit bättre. Jag joggade faktiskt nästan hela 5 km. Fick gå ibland, efter några enstaka uppförsbackar. Mjölksyran var inte att leka med! Får kanske skylla mig själv när jag tränade benmusklerna på gymmet igår.

Hur som helst var det skönt att få springa av överskottsenergin så där på morgonkvisten. Inte mycket folk ute den tiden heller tydligen.

Efter det blev det plugg... tills jag somnade. Nu är det plugg igen! Fick precis reda på att jag fick VG på första uppgiften i fotokursen. Det var ju trevligt. Men kanske inte så konstigt ;) Jag gjorde faktiskt extrauppgiften som skulle ge ett VG!

Fint väder, plugg och bakfull

Ja det är oftast anledningarna till varför jag bloggar dåligt. Igår var det mest bakfull tror jag... trött var jag då i alla fall. Idag är det fint väder och plugg som gäller. Men för att göra er kära läsare glada så skriver jag ändå.Valborg.
Jag satt ute i solen och drack drinkar med Angelica. Bacardi Razz, Hallon och Sprite för min del... fruktansvärt gott är det! Sedan blev det till att dra till Sebbe och dricka lite mer, sedan till Bolmens och dricka mer. För att sedan, när det blev kyligt, gå till Gusten och dricka mer. För att sedan avsluta det hela hemma hos Lotti med rödvin... efter det gick jag hem och däckade. Vaknade kl 9, åt frukost för att efter det dö i sängen igen. Upp vid 12 och käka pizza... gick och la mig i sängen och sov igen efter det. Så rolig vad gårdagen. Fast, jag mådde ju inte dåligt i alla fall och det är ju positivt!

Nu på morgonen/förmiddagen har jag haft handledning om uppsatsen. Gick ju finfint, så nu är det bara att kötta det sista där och se till att den blir klar. Resultat för intervjuer ska skrivas, kan ju inte bli mer än trevligt... eller?

Så nu blir det plugg för min del.
Ha en underbar dag nu, ut i solen med er (om det nu är sol där ni befinner er)!

ps. Det ska bli skönt att få tillbaka sitt liv efter uppsatsinlämning och redovisning!

RSS 2.0