Deadline hit och deadline dit

Fem minuter innan deadline skickade jag in min uppsats. Visserligen en valfri deadline. Men det är väl trevligt om handledarna vill läsa igenom den och komma med finjusteringsförslag. Nu kämpar jag på till nästa deadline som är på torsdag. Kan uppsatsen bli klar tills dess? Ja, det är jag helt övertygad om. Ifall jag nu inte hade haft tusen (lätt överdrift) andra saker att göra också. Men jag kämpar på. Synd att det är fint väder...

Blev inget fotograferande igår, får se om det kanske kan bli ikväll istället. Tänkte kötta uppsats i eftermiddag i alla fall, det behövs. Fotouppgiften bör gå relativt fort att göra om jag bara sätter igång. Men eftersom jag vill ha VG på uppgiften så får jag kanske lägga nån extra timme. Hur jag nu ska hitta den. Men det löser sig, det brukar det göra. På ett eller annat sätt. 

Kötta uppsats nu i alla fall! Deadline 12:e och 18:e. Sedan är det bara redovisningen kvar den 25, innan jag förhoppningsvis blir av med skiten. Finns faktiskt inget annat alternativ just nu, den SKA bli klar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0