En härlig onsdag

Gårdagen blev inte helt som planerat. Skulle skjutsa Angelica och katten till veterinären och katthemmet, så blev det inte. Tydligen ville inte katten lämna Angelica så hon gömde sig under sängen. Kanske beror det på att hon kände på sig att det var jag som skulle skjutsa. Katten kopplar nämligen allt hemskt till mig eftersom jag alltid är i närheten när hemska saker inträffar. Jag hade också varit rädd för mig om jag var den katten så, can't blame her.

Efter en tur till systmet på förmiddagen så hade jag tänkt programmera resten av dagen, så blev det inte heller. Jag somnade. Sov så gott så, tills alarmet ringde för att tvätten var klar. Sedan var det bara till att duscha och göra sig iordning för kvällen.Började kvällen med en fördrink hos Sandra, sen blev det bussen till Wild West Steakhouse för middag. Jag, Lotti, Angelica, Sandra, Line och Alex. Ja, Alex kom till stan och hälsade på, underbart roligt! Så det blev en trevlig, men dyr, tjejmiddag så här innan folket lämnar stan.

Efter drink, mat och vin, blev det en busstur tillbaka till civilisationen. Vi hamnade hemma hos Sebbe för att dricka lite mer. Spelade Pictionary, jag var lite orolig för hur det skulle gå utan min awesome pictionary-partner Lotti. Men det visade sig att jag och Sebbe var ett bra pictionary-par för vi ägde alla. Kul kväll var det då i alla fall!
Idag har dock varit en seg dag. Blev en kebabtallrik när Sandra hade gjort sig fin i håret hos frisören. Försökt programmera lite men det är lite segt så jag håller på att somna...Oh just ja, kanske har sålt mitt köksbord. Men bara kanske, vi får se... men det kan ju vara trevligt att bli av med det eftersom det inte ska användas i Göteborg. Mmmm Göteborg... längtar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0