Fint väder, plugg och bakfull

Ja det är oftast anledningarna till varför jag bloggar dåligt. Igår var det mest bakfull tror jag... trött var jag då i alla fall. Idag är det fint väder och plugg som gäller. Men för att göra er kära läsare glada så skriver jag ändå.Valborg.
Jag satt ute i solen och drack drinkar med Angelica. Bacardi Razz, Hallon och Sprite för min del... fruktansvärt gott är det! Sedan blev det till att dra till Sebbe och dricka lite mer, sedan till Bolmens och dricka mer. För att sedan, när det blev kyligt, gå till Gusten och dricka mer. För att sedan avsluta det hela hemma hos Lotti med rödvin... efter det gick jag hem och däckade. Vaknade kl 9, åt frukost för att efter det dö i sängen igen. Upp vid 12 och käka pizza... gick och la mig i sängen och sov igen efter det. Så rolig vad gårdagen. Fast, jag mådde ju inte dåligt i alla fall och det är ju positivt!

Nu på morgonen/förmiddagen har jag haft handledning om uppsatsen. Gick ju finfint, så nu är det bara att kötta det sista där och se till att den blir klar. Resultat för intervjuer ska skrivas, kan ju inte bli mer än trevligt... eller?

Så nu blir det plugg för min del.
Ha en underbar dag nu, ut i solen med er (om det nu är sol där ni befinner er)!

ps. Det ska bli skönt att få tillbaka sitt liv efter uppsatsinlämning och redovisning!

Kommentarer
Postat av: Sofy

Tänk, du kommer ha så mycket tid över sen efter inlämningen att du inte vet vad du ska ta dig till :P hihi. Nu kör vi sista biten!! woohoo

2011-05-02 @ 12:26:35
Postat av: Malena

Oh yes! Kötta!! :D

2011-05-03 @ 17:26:28
URL: http://malena1987.blogg.se/
Postat av: Lea

Jag tycker att du har en asgrym sida! Har du ork så slå även ett öga på min :D.

2011-05-07 @ 11:47:48
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0