Inte helt okej


Jag ha tränat! Äntligen! Tog mig till Galgberget i tron att jag skulle springa åtminstone 3 km. Riktigt som det var tänkt blev det inte. Allergiastma, pollen och halvkass kondition är ingen bra kombination vid löpning. Var jobbigare än vanligt att andas där upp på berget, och självklart hade jag inte med mig min lilla inhalator.

Men jag fick i alla fall motion och sprang kanske ungefär 2 km av typ 5, vilket enligt Angelica helt klart är hälften och jättebra. Jag kanske inte skulle förvänta mig så mycket efter brist på träning de senaste veckorna. Bättre lycka nästa gång, typ imorgon.

Ett annat problem jag hade under löpningen (ja jag har tydligen bara problem nu) var min axel. Jag hade ju ont i den i helgen, igår kändes den okej. Men idag när jag var ute och sprang (det är nog fel ord, joggade är bättre) så gjorde den ont igen. Vet inte vad det är för fel på den, men något är det uppenbarligen.

Jag ska göra en lista på allt jag borde gå till doktorn och bli undersökt för. Exempelvis ledbandet i högerfoten, ledbandet i vänsterfoten, axeln, mina öron, min allergi, och mina knän... för att nämna några saker då. Borde kanske ändra... och göra en lista över saker som faktiskt inte behöver kollas upp, den listan blir nog kortare.

Nu ska det bli lite städning, sedan blir det mys med frugan och snacka flytt till Göteborg! Jag är nöjd, trots allt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0