Ny vecka, Nya tag!

Jag tror denna vecka kan bli en bra vecka trots allt. Har lämnat in min fotouppgift nu på förmiddagen, håller tummarna för ett VG där då ja. Resten av dagen ska jag nog försöka mig på att städa lite, och någon form av träning ska hinnas med också.

Imorgon ska jag jobba, ute i Knäred igen. Inte jättelust med det men jag behöver pengarna så jag gör det ändå. Måste bara komma ihåg att fixa en matlåda till imorgon då, kan vara lättare sagt än gjort faktiskt.

Onsdag är inte helt säker än, kan jobba om jag får tid så vi får se hur det blir med den saken. Men på kvällen blir det i alla fall Wild West Steakhouse. God mat, och eventuellt trekamp eller något åt det hållet.

Övriga veckan blir plugg. Fram till Lördag då jag och min soon-to-be-sambo ska åka till Göteborg och kolla på lägenhet. Jag längtar! :D Sedan blir det fest på kvällen. Sista kårpuben som Halmstadbo :O Troligtvis inte sista gången jag är på kåren men som boende i Halmstad är det rätt garanterat. Lite sorgligt. Men Götet kommer bli awesome!

På tal om Götet, jag vill veta om jag får jobbet. Nej jag vill veta att jag får jobbet ^^ Men det vet jag ju inte... men hoppet är det sista som överger en! Håll en tumme för mig! Gärna vänster tumme, bara vänster tumme tack.

Förresten så fyller jag år snart. Den som vill får gärna ge mig pengar, presentkort på IKEA, en Expedit TV-möbel till min och frugans lägenhet, alternativt något annat trevligt; Kameraprylar är alltid roligt. HAHA ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0