Och var är du nu då?

Jo, jag är i Halmstad igen. Efter en dagstrip till Göteborg för arbetsintervju! Jag tror det gick bra, jag var mig själv och pratade på samtidigt som jag försökte förstå det som de pratade om. De spelar tydligen mario kart på luncherna, så de var väldigt fascinerade över mig och min kart. Fick komplimanger (säger man så?) för mitt cv också, alltid något. Så nu håller vi tummen för att det går awesome och att jag kommer få jobba där inom kort!!! I want it!

Annars? Det blev bio direkt när jag kom till Halmstad igen. Thor. Med Lotti och Line. Trevligt värre. Dock inte direkt världens bästa film, men det hade jag inte heller väntat mig. Efter bion blev det rödvin hemma hos Lotti och diskutera vår framtid, eller ja, drömma om den i alla fall.

Och nu är jag här, hemma i min stökiga lägenhet igen. Känns gött!

Jo just ja. SJ's biljettautomat åt upp min biljett! Jag betalade den och maskinen skrev den, men jag fick aldrig ut den :O Så nej, ingen biljett till mig inte. Två minuter kvar till tåget skulle gå också. Yaaay tänkte jag. Tänkte att jag skulle behöva vänta 1½ timme till nästa tåg. Men jag gick och klagade i SJ's kundcentrum. Där fick jag dem att gå ut till maskinen och hämta min biljett. Som nu visserligen inte gick att använda längre. Så det fixades och hade sig, tillslut fick jag i alla fall en ny biljett. Till och med till tåget som gick en halvtimme senare, trots att det var fullbokat. Så ja, jag klagar lite men inte mycket på SJ för stunden. De fixade det i alla fall åt mig :) Sedan hade vi ju de vanliga förseningarna som krånglade men jag lyckades komma i tid ändå, inte illa.

Sova nu kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0