Underbart! Första tävlingen för säsongen!

Det har blivit dåligt med bloggande i helgen. Men jag har faktiskt varit i Lidköping och kört min älskade kart! Anlände till Lidköpings Motorstadion runt 14.00 i fredags. När pappa kom dit också var det dags att förbereda kart och mig själv. Tränings dags! Första gången i karten och första gången på banan. Hade ingen aning om vad jag skulle förvänta mig.


Lidköpings nya kartbana, med båda backe och tunnel...

Så när det var dags att åka ut på banan så var det många frågor i huvudet. Skulle karten starta, skulle allt sitta kvar på den och hur f*n ser banan ut efter krönet? Spännande värre alltså. Svaren kom rätt så snabbt. Karten startade. Jag rullade runt lite försiktigt, en kurva där och en kuva där... "jaha svängde det vänster här" och liknande tankar kom fram lite här och var. Efter krönet visade det sig att det var en chikan som skulle bli en elak del av banan under helgen. OCH alla delar satt kvar, en stund i alla fall. För efter några varv försvann kröken på ljuddämparen. För er som inte vet så gör det att karten låter förjävligt ^^

Lilla pärlan! :D

På lördagen var det i alla fall dags för tävling. Jag hade inga större förväntningar, såg det mest som träning inför SM och inkörning av både kart och bana. Och lika bra var väl det. Första starten blev kaos, folk som hade motorstopp när starten skulle gå, starten släpptes ändå och jag fick försöka bäst jag kunde att ta mig fram utan att fastna på någon annan.


Andra starten var inte mycket bättre den. Fick en riktigt bra start först, men det blev omstart och då gick det sämre. Karten kände för att lägga sig i friläge och jag fastnade i en annan kart, mycket spännande. Men då fick jag öva på att starta karten själv, och det gick ju finfint, pappa var stolt ;P Men det var inte mycket värt att fortsätta köra det heatet nej.

Förfinalen minns jag inte ens, det gick nog inte så bra då va? Och finalen ska vi inte ens prata om... chikanjävel!

Idag har jag ont! Träningsvärk och en konstig axel. Känner mig "invalido" som de hade sagt i sällskapsresan. Men det är kanske lika bra för nu ska jag sitta och plugga resten av dagen! Och natten, och morgondagen... *gäsp*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0