Eld i berget!

Ännu en helg som är som alla andra dagar fast utan förhoppningar om att få jobb. Händer inte mycket sånt på helgerna. Men på måndag kanske?

Idag har ändå varit en trevlig dag. Vi var in en sväng i nybygget bredvid och kollade på visningslägenheter där. Mycket fina lägenheter, även om inredningen kan diskuteras, men ja.. lägenheterna var fina. Men vår är också helt underbar så jag är nöjd ändå. Och jag älskar att bo med lilla kaskelotti, inte en tråkig stund! :D

Var även iväg på zumba på eftermiddagen. Mölade (som de säger i Ulricehamn) på som bara den så nu förbränner vi fett. Bort med fläsket! Imorgon är tänkt att vara en vilodag... klarar jag av det utan att bli för rastlös undrar jag? Återstår att se. Men en morgonpromenad ska det bli i vilket fall!

Snart jul... ge mig jobb. Jag vill ju kunna ge bort julklappar juu!
På tal om julklappar. Ett par gångstavar hade varit trevligt att få av tomten... om inte något annat trevligt. Tack på förhand tomten!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Sitter och skakar på huvudet här.. Ulricehamnare måste vara bra konstiga, eller rent av skillade. Hur fasen klarar de av att äta på ett zumbapass? Och hur gick det för dej? Är fascinerad!Eller är de bara så att ulricehamnare inte pratar ordentlig svenska? Mölar gör man när man äter mycket och fort. Hade jag gjort de på ett zumbapass hade det blivit kladdigt.

2011-11-13 @ 22:28:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0