På tal om kvälljogggen

Att vara lite för trött, titta bakåt och hålla på att hamna i sjön. Det lyckades jag med idag. Fast jag klarade mig undan sjön som tur var...

Skulle se om det kom någon bakifrån så jag visste om jag skulle motverka bredlast på vägen eller inte. Dum som jag var (är?) lyckades jag svänga samtidigt som jag kollade bakåt... Vilket då ledde till att jag var på väg ner i sjön. Som tur var hade jag Lotti utvägen och lite sunt förnuft (eller tur?) och lyckades förstå vad som hände och stannade till innan sjön.

Tänkte bara vara trevlig och dela med mig av det. Jag hade skrattat om jag hade lyckats gå ner i sjön.... Pinsamt nog.


Måndagslyx

Kött i rödvinsmarinad, rödvinssås och ett glas rödvin. Gott! På en måndagskväll efter en kvälljogg. Bra kväll!"Utsikt" över sjön under kvällsjoggen

 


Det finns inget dåligt väder...

... Bara dåliga kläder, och det haaaar jag! Men nu klär jag på mig massa lager och hoppas på det bästa. Ut i regnet och vandra!

Där fick jag för att jag igår nämnde att vädergudarna hade varit snälla den senaste tiden. Pft...Storstadsbo var det ja

Morgonpromenad i Göteborg equals en hackspett, tre getter, x antal får och en galen ko.

Jag trivs i storstan!Uppe med tuppen

Eller lite efter. Men uppe är vi i alla fall! Morgontimmens på G. Det har vi roat oss med i ungefär två veckor nu så vi känner oss rätt duktiga. Idag är dock en jobbig dag för jag är trött som ett as och vill hellre ligga i sängen. Men är man tjock så är man, bara att bege sig ut och röra på fläsket!

Motiverar mig med att jag får träffa diverse djur :D


Squee

Jag bloggar tydligen dåligt.

Idaaag har jag varit trött. Punkt.
Har tagit oss två promenader idag. Den ena skulle bli ett gympass men det var visst stängt den tiden. Så promenad blev det. Gick runt vattnet i parken. Det var fint, vilket jag tänkte föreviga med en bild. Dessvärre är min iPhone dålig på det där med känslor. Så bilden ser kanske mer ut som tagen ur en skräckfilm (alternativt en grå höstdag) än en halvsolig varm höstpromenad. Men vad gör väl det...


Resultat av dagens uppdrag

Foten:
Besökte vårdcentralen. Fick tid några timmar senare hos en sjukgymnast. Där fick jag ett träningsprogram som jag ska jobba med den närmaste månaden. Jag är skeptisk men jag ger det en chans!

Jobb:
Lämnade in cv på Apoteket på torget här. De lät positiva så kanske blir några kronor där i alla fall. Återstår att se. Annars mest ingenting på jobbfronten.

Gymmat har jag också gjort. Gött värre!

Det var det!


Siiiinging in the rain

Morgonpromenad bland hästar, får och getter. Duktiga vi *skryt såklart*

Klarade oss undan regnet också konstigt nog. Vädergudarna brukar inte gilla mig.

Nu ska det bli ett litet besök vid Tuve vårdcentral och kolla upp foten. Eller i alla fall fråga om den. Har fått stränga order av min kära fru här bredvid. Hon kollar argt på mig varje gång jag säger något i stil med "men den gör ju inte så ont just nu". Så jag går väl i alla fall dit och frågar. Lämna in ett cv ska jag göra också!

Mycket nu? Nej. Men något i alla fall! Ring ring, bara du slog en signal... Och anställer mig!


HIRE ME!

Inget mer att säga än så just nu.

Kväll i Tuve

Då var det kväll igen. Inget besked från något håll, jag fortsätter vänta.

Fick dock ett trevligt brev på posten idag. Lite rabatter och erbjudanden som nyinflyttad här i Tuve. Mycket trevligt, mer av det tack! Bland annat var det ett erbjudande på gratis gym en vecka för två personer. Det ska definitivt användas!

Och på tal om träning. Morgonpromenad, kvällspromenad plus gym idag. Godkänd dag! Nu ska jag laga mat, woho!


Ett gympass senare

Vi lämnade Neo ensam i lägenheten någon timme:


Morgonstund

Jag vaknade idag av att en söt liten katt vid namn Neo kom och gned sig i ansiktet på mig. Mysigt värre.

Han var duktig och fångade en husfluga igår också. Duktigt! Förstår inte vad vi får alla flugor ifrån. Det är ju inte vanliga små bananflugor utan stora husflugor som dyker upp lite då och då. Märkligt.

Nu ska det bli en promenad!


Mats och älgenMed detta så säger jag god natt!

Ja kom då älgen!

Spel och drinkkväll hemma hos mig och Lotti ikväll. Trevligt värre! Många olika drinkar provades under kvällen. Frozen strawberry dauiquri (hur nu det stavas, finns inte i mobilens ordbok xD ) var nog min favorit :D

Nu är det sovdags! Nattgäster har vi också, i form av bea och fredrik. Samt lilla söta neo som just nu busar med okänt föremål. Det är mörkt så jag ser inte vad, kan bara höra... spännande ^^

Gonatt då!


Morgonpromenad

En morgonpromenad i solen och kylan vid getter, får och hästar. Me like!


Otur?

Det här med att åka till arbetsintervjuer är tydligen inte min grej. Sist var det inbrottet i bilen som nästan gjorde mig försenad. Idag var det en lastbil som försökte backa ner för backen utanför huset (enda nergången för bil) och lyckades fastna. Där stod jag och väntade på att han lirkade sig ut... ungefär en kvart. Tur jag var ute i tid! Det där med att komma rätt i göteborgstrafiken är ju inte alltid det lättaste. Fick bara åka runt en gång idag på grund av enkelriktad gata, inte illa. Det hade kunnat bli jobbigt om jag inte var ute i tid ja. Tur hade jag med som hittade en parkering precis utanför huset som jag skulle till. Så jag kom dit hela fem minuter innan intervjun. I tid! Perfect.

Arbetsintervjun gick bra i alla fall. Så nu håller vi tummen för det jobbet också!

Nu ska det bli sömn! Imorgon väntar morgonpromenad, tredje i rad. Kanske kan börja bli rutin snart om man har tur. Sedan ska det bli lite spelkväll med Bea och Fredrik (och lilla Neo då) på kvällen, trevligt trevligt.

Sova var det ja...

Jag

Så här är jag nu:
Alternativt så här:God natt!

Då var det onsdag igen

Jag måste skriva vad det är för dag för att jag ska ha någon ordning på dagarna själv. Förvirrande med dagarna som arbetslös, de skiljer sig liksom inte åt direkt. Men nu har jag koll på att det är onsdag! För det är väl onsdag?!

Nu på förmiddagen fick jag ett samtal från en rekryteringsfirma. Jag ska dit på intervju imorgon för ett jobb som jag inte riktigt vet vad det är. Hon tyckte att det passade mitt cv så ja vi får väl se då. Håller väl tummen för det i alla fall! Panik över vad jag ska ha på mig på intervjun imorgon bara, som vanligt. Men det ordnar sig nog får vi hoppas!Efter det lilla samtalet så hoppade jag ut på en förmiddags/morgon promenad/jogg. Okej det blev inte så mycket till joggande för kroppen protesterade och var inte alls pepp på det. Så mer promenad än jogg, men åtminstone lite motion! Me like! Dags att vända på steken ordentligt nu. Jag hatar mig själv för att jag har låtit det gå så långt som det har, men ja det är bara att kämpa tillbaka. Dit jag var för 1½ år sedan.. och sedan fortsätta kämpa ännu mer. Det är ett heltidsjobb utan betalt... drygt värre. MEN nu är jag trött på detta så...

Förövrigt är min mobil konstig som vanligt. När hon ringde från academic work så fungerade den som den skulle. När jag sedan ringde mamma så hörde inte mamma vad jag sa och samtalet bröts. Så gör den lite då och då, mer ofta än sällan kan jag tycka. Vet inte vad som är fel på den men det stör mig att den håller på så. Bra, då fick jag klaga lite på det med.

Tack och hej för nu!

Tlött

Jag är galet trött idag med.. är det höstmörkret kanske?
Funderar på att lägga mig och sova rätt tidigt, typ nu faktiskt. Tar på krafterna att vara arbetslös tydligen.
Ändra på det! Ge mig jobb! Jag är awesome, kan inte folk förstå det?! :O

Goderafton

I'm back in Götet. Imorgon vill jag höra något om jobb! Åtminstone en intervju till att börja med tack.

Det gör ont i mitt stackars uppskurna finger när jag skriver. Så jag ska nog fatta mig kort. Imorgon blir det programmering, träning av något slag och vägvisning!

Jag är trött som ett as efter att ha gått upp okristligt tidigt i morse. Inte van med det längre verkar det som. Men bilen gick igenom besiktningen utan anmärkningar så det var det värt!

Nu ska jag nog sova! Eller snart åtminstone... ska bara...

Promenad genom stan, fast i skogen

Jag och mamma var ute och gick. Hon var övertygad om att det gick en väg dit vi var påväg. Det gjorde det inte. Hon hittade istället något hon kallade en stig, jag är inte beredd att hålla med. Men fram kom vi. Yay!

Besiktning av bil okristligt tidigt imorgon. Zzzzz....


Mobilbloggning

Ja se där ja. Blogg.se har äntligen fattat att det är appar som gäller i dagens samhälle. Det var på tiden!

Nu kan jag ju blogga även när jag inte orkar starta datorn, perfekt.

Gårdagen var i alla fall trevlig. Jag vann inte på sällskapsspelet men lika glad är jag för det. Men utelivet i Ludvika är vad det brukar, men med trevligt sällskap funkar det mesta! Synd bara att jag inte fick skaka rumpa på dansgolvet. En annan gång!

Nu har jag mobilbloggat då ja. Nu ska det bli promenad eller programmering! Kanske både och... men inte samtidigt.

Och eftersom jag testade hur bifogandet av bilder funkade och inte riktigt orkar reflektera över hur jag får bort bilden så bjuder jag på en bild på en get. Den mest kramgoa geten jag har träffat!


Uteliv

Ludvikas uteliv har fått visa vad det går för återigen. Inget att hurra för. 17-åringar, 50+are eller annat löst pack (som jag då). 150kr i inträde på det "vettigaste" dansstället, nej tack. Men trevligt hade jag ändå! Måste ha varit sällskapet!

Nu är jag hemma och tänkte sova lite! Godnatt!

Ja så är det

Här sitter jag med jordens träningsvärk och ett uppskuret finger. Men lika glad för det är jag, för jag har snart en portfolio fixad. Eller ja, en bit på väg nu i alla fall. Framåt går det!

Annars händer det inte mycket mer. Jag ska väl hem till Ludvika och hälsa på någon dag, kan ju vara trevligt. Vad som händer återstår att se dock.

Mer än så har jag inte att säga just nu. Mer programmering!

SprinklesNu har vi haft roligt igen. Photoshoot här hemma med frugan. Så nu pågår photoshoparbetet för fullt. Kanske kommer upp någon mer bild här senare om ni har tur och Lotti godkänner det.

Snart gympaus också! Wiee!

Challenge Accepted

Nu är träningsschemat fixat för fyra veckor framöver. Det är ett lite lättare schema än de vi haft förut, men vi ville börja lite lugnt och eftersom vi inte ha så mycket utbud på gymmet så är det svårt att variera. Men om en månad blir det ett nytt gym med mer möjligheter! Då blir det till att kötta!!

Nu sitter vi bara i soffan och degar efter ett gympass och lite käk. Det förtjänar vi!

Annars, fortfarande inget besked om någonting. Börjar bli tröttsamt. Gief!

Mjäk

Då var helgen snart över. Imorgon börjar vi vara seriösa igen. Träning och jobbönskningar typ.

Gårdagens inflyttningsfest var trevlig. Vi blev en hög som satt här och drack och hade trevligt. Senare hamnade vi på Dancin Dingo, igen. Trevligt litet ställe. Idag är man ju faktiskt lite seg dock. Men det ska nog ordna upp sig efter en god natts sömn.

Imorgon håller vi tummen för trevliga jobbsamtal också! Tack på förhand!

Snart är det lördag igen

Men vi tar denna lördag först! Inflyttningsfest för Göteborgsfolket väntas ikväll. Kommer nog bli en trevlig kväll idag med då vill säga.

Oh, igår fick jag ännu ett telefonsamtal om jobbet jag sökte. Det blev en presentation av mig för företaget i alla fall. Nu får vi se om de vill ha dit mig för intervju. Vi kan alltid hoppas!

Nu ska det bli dusch och fixande innan det är dags att fixa inför kvällen! Have fun!

Nice days

Igår var en trevlig dag. Träning på dagen. Sedan blev det middag på stan med Emma och hennes kollega. Som visade sig vara min gamla konstsimstränare. Spexigt värre. Avslutade kvällen på HardRockCafé med en hög rika holländska oljearbetare. Ytterst trevlig kväll.

Idag har också varit en hyffsat trevlig dag. Lite seg, men trevlig ändå. Jag sökte ett jobb och blev uppringd fem minuter senare för en telefonintervu. Så nu håller vi tummen där med då! Blir nog att träffa Emma även ikväll innan de beger sig mot Ludvika under morgondagen.

Får se vad kvällen har att erbjuda..

Träningsdags!

Jag har varit på gymmet idag. Jag tog det lite lugnt eftersom jag har varit sjuk, men skönt att träna igen!


Riktigt sååå här lugnt tog jag det kanske dock inte...

Nu ska jag göra mig redo att dra in till stan och träffa Emma som är i Götet idag! :D

Bättre och bättre ja

Okej, nu mår jag bättre! Börjar nog nästan bli frisk! Om jag inte är det redan..!
Så nu är jag nog snart fit for fight igen! Gym ska fixas och träning ska det bli! Nej inte idag, men någon dag inom en snar framtid.

Nu ska det handlas mat så kylskåpet inte ekar tomt.

Bättre dag?

Det är fortfarande lika dimmigt som igår. Eller ja, kanske lite mindre dimma för jag ser ner till marken idag. Men det var pettitesser. Jag är nog inte riktigt lika trött idag, trött är jag men inte lika trött som igår. Och yr är jag inte det minsta idag, vilket är fruktansvärt skönt. Helt frisk är jag nog inte. Men det är bättre och det gillar jag!

Jag är fortfarande pank och utan besked men vad kan man räkna med när det är helg. Jag håller tummen för morgondagen. Imorgon ska bli en duktig dag. Om jag känner mig frisk och kry vill säga, annars får det bli en annan dag.

Om jag vågar, jag lovar ingenting, så går jag kanske även till vårdcentralen och frågar om min fot. Men det får vi se!

Nu ska jag pyssla lite med bilder, det är ungefär vad jag orkar just nu.
Puss hej!

Mindre bra dag

  • Jag är så trött

  • Jag är så yr... jorden snurrar fast jag ligger still och kramar sängen

  • Jag är så pank! Seriöst jättepank... sparkontot here I come :S

  • Jag är så allmänt trött på att inte få besked!

  • Plus att det är så dimmigt ute... jag ser knappt ner till marken från balkongen.

  • Jag tror jag ligger kvar i sängen idag!

RSS 2.0