Då var det onsdag igen

Jag måste skriva vad det är för dag för att jag ska ha någon ordning på dagarna själv. Förvirrande med dagarna som arbetslös, de skiljer sig liksom inte åt direkt. Men nu har jag koll på att det är onsdag! För det är väl onsdag?!

Nu på förmiddagen fick jag ett samtal från en rekryteringsfirma. Jag ska dit på intervju imorgon för ett jobb som jag inte riktigt vet vad det är. Hon tyckte att det passade mitt cv så ja vi får väl se då. Håller väl tummen för det i alla fall! Panik över vad jag ska ha på mig på intervjun imorgon bara, som vanligt. Men det ordnar sig nog får vi hoppas!Efter det lilla samtalet så hoppade jag ut på en förmiddags/morgon promenad/jogg. Okej det blev inte så mycket till joggande för kroppen protesterade och var inte alls pepp på det. Så mer promenad än jogg, men åtminstone lite motion! Me like! Dags att vända på steken ordentligt nu. Jag hatar mig själv för att jag har låtit det gå så långt som det har, men ja det är bara att kämpa tillbaka. Dit jag var för 1½ år sedan.. och sedan fortsätta kämpa ännu mer. Det är ett heltidsjobb utan betalt... drygt värre. MEN nu är jag trött på detta så...

Förövrigt är min mobil konstig som vanligt. När hon ringde från academic work så fungerade den som den skulle. När jag sedan ringde mamma så hörde inte mamma vad jag sa och samtalet bröts. Så gör den lite då och då, mer ofta än sällan kan jag tycka. Vet inte vad som är fel på den men det stör mig att den håller på så. Bra, då fick jag klaga lite på det med.

Tack och hej för nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0