Back in Gothenburg

Efter en trevlig vistelse i Halmstad så är jag nu tillbaka i white-trash-Tuve och Göteborg. Gasquen var trevlig, men de nya är fruktansvärt dåliga på att sjunga och gasqua i allmänhet. Det var bättre förr som man brukar säga. Men jag hade åtminstone roligt. Och fick träffa Anton som var toastmaster, på tok för längesedan!

För att sammanfatta gasquen så var det en del dricka, lite mat, mycket konstiga utklädnader, jag har tydligen vackra ögon och intressantast bröst på stället... det tar jag som en komplimang! Kul kväll.

Gårdagen var mindre rolig. Helt död. Trött som ett as, vilket resulterade i att jag stannade en natt till och åkte hem idag istället.

Och nu är jag här... vad ska jag göra nu då? Lotti kommer inte hem förrän på söndag så jag är helt ensam och övergiven. What to do...?

I'm going dooown

Så har det då blivit onsdag. Det betyder att jag ska ta mig söderut mot Halmstad. Där ska det bli festligheter. Jag ska "fira" att det är ett år sedan, nästan på dagen, som jag fick ett "nosejob" på förra årets försoningsgasque. Näsan läkte, bara ett litet ärr kvar nu som knappt syns. Jag tänker inte göra om det idag.Bild från förra årets gasque med Super-Hero-Tema (påhittade hjältar då)

Mitt ledband är sådär nöjd med mig efter gårdagens promenader som sammanlagt blev 1,5 mil. Men det ignorerar jag, för det har fungerat förr! Platta skor ikväll så ska det nog ordna upp sig. Eller nej, men kanske göra mindre ont åtminstone. Ont har jag alltid. Kanske dags att göra någonting åt det? Jaaajaaa.. jag ska. Ska bara...

Nu blir det duschen för att sedan packa ihop mig själv och bege mig så småningom.

Jag dog...

Hoppas jag återuppstår lagom tills imorgon.
Jag och frugan tog oss en långpromenad när hon kom hem från jobbet. Det blev liiite längre än beräknat. Vi gick och vi gick.. förbi psykhem och kriminalvård, trampade nästan på hundra grodor och en padda men jag missade. Sprang även ifrån ett stim med mygg, ja stim. Vet inte hur bra vi lyckades egentligen. Det blev mörkt. En mil och två timmar senare var vi hemma.

Väl hemma skulle vi vara tjocka och ta hissen upp en våning. Åkte ner en våning av misstag. Stod förvirrade i korridoren en stund och gick sedan två trappor upp. Epic fail! Jag förstod vinken, jag vet att jag är tjock och jag ska ta trappan nästa gång!

Nu är jag trött.. godnatt!

Wopidopido

Nu var det visst ett tag sedan jag bloggade igen. Hela helgen, och lite till, har ju försvunnit. Men så kan det gå ibland.

Vi har bland annat hittat vårt eget "MacLarens" (ref: How I Met Your Mother). Nämligen Dancin Dingo. Ytterst spexigt ställe faktiskt, som jag trooor är australienskt (australiensiskt?). De serverar Dingo Juice.. gott och klart vad det är. Trevlig kväll! Dit kommer vi nog tillbaka.

Söndagen och måndagen var sega dagar. Idag är en bättre dag. Har programmerat lite på förmiddagen. Mer ska det bli! Och imorgon ska jag ut och åka. Eftersom Angelica lyckades (efter en hel del tjat) övertala mig om att jag skulle åka ner till Halmstad och vara med på gasquen. Så imorgon blir det Halmstad!

Nu ska jag programmera mera!

Morgonshopping

7.00 (ungefär) var jag och frugan i stan. Rea i Femman. Morgonshopping. Jag passade på att köpa lite nödvändigheter.

Nu är jag trött. Igen.
Tänkte ta mig en promenad, men då bröt helvetet lös. Det började spöregna. Så jag är inte riktigt lika sugen på det längre. Sova lite mer kanske?

Annars vet jag inte. Roligare än så har jag inte idag.


PS. Grattis Lollo! :D

Hej, jag bor i Göteborg

Så här kan det se ut när man som storstadsbo går ut på en promenad.Note to self: Ta inte naturstigen i hisingsparken när det har regnat några veckor innan... det är leriga sjöar till stigar. Jag blev blöt. Om fötterna då.Ursäkta kvaliteten på bilderna... men å andra sidan är inte detta min fotoblogg så vad gör väl det.Tvätt nu. Det behövs.

Ännu en dag som arbetslös och fattig

Hej hej hallå.

Jag är trött.
Jag är hungrig.
Jag är...

Ja nej, här sitter jag och ser dum ut. Som en ko ungefär. Sjöko. Promenad kanske?

Har skjutsat frugan till stationen så här på morgonkvisten. Endast för att hon var klantig och glömde laddkabeln till jobbdatorn hemma. Men vad gjorde väl det. Nu lyckades jag ju faktiskt ta mig upp tidigt. Nu då? Programmera mera?

Fortfarande inte ett ljud från folk angående jobb. Jag blir galen. Ge mig besked! Även om det så ska vara ett nej. Besked är bra. Skedar också.

Klart slut!

Otränad

Det är pinsamt vad jag är otränad jämfört med för 1½ år sedan. Jag mår dåligt över det ja. Men ändring ska det bli nu. Bara jag blir frisk först och lyckas fixa ett gym. Gärna ett jobb också.

Toptrim till SM 2012? Man kan alltid drömma!
Godnatt!

Hausfrau

Hej. Jag har gått och blivit husfru.
Lotti börjar jobba imorgon. Själv är jag fortfarande arbetslös och bitter över det. Men vad gör det. Jag vet att jag är bra. Det är huvudsaken.

Promenerat idag. Två gånger. Ska skaffa gym inom kort. Då kommer träningen igång på riktigt igen. Yay.

Jag är trött på att vänta. Ge mig jobb. Eller åtminstone ett besked. Hatar att vänta.

Godnatt!

Stockholm

Här ligger jag i en säng på scandic i upplands väsby. Stort hotellrum och stor säng, jag gillart. Imorgon är det dags för tävling igen. Får se hur det går.

Mer än så har jag nog inte att skriva för tillfället.
Godnatt!

Hydrokortisonkräm = Gud-på-tub mot myggbett!

Adventurous

Jag är nöjd! Vi tog oss en långpromenad idag, trots snuva och slemklump! drygt 8 kilometer i skogen. Upptäcktsfärd i hisingsparken. Bara för att det var roligt. Vi gick på spångar, såg en fornborg och "klättrade" i berg bland annat.

Ser man en skylt där det står "Fornborg" så följer man den. Vi hade höga förväntningar. Och högt upp gick vi. Det tog liksom aldrig slut. Men det gjorde det ju i och för sig till slut. Då blev det en sjuhelsikes utsikt. I loved it! Pausade för att kolla utsikten en stund. Sedan bar det vidare av mot Fornborgen. Väldigt besviken på denna borg. Jag ville ha en borg, inte en stenhög. Men man tar vad man får, och sedan går man vidare.

Hur som helst är jag väldigt nöjd med att vi lyckades ta oss ut på en promenad. Behövdes. Nya tag imorgon!

Nu är det dags för sängen! Natti!

Katia

Stormen är förbi, tror jag i alla fall. Galet vad det blåste och regnade. Men vad gjorde det när jag ändå satt inne och spelade tv-spel. Jag suger på Duke Nukem, eller skjutspel i huvudtaget. Jag får kanske öva lite om jag ska bli bättre.

Just nu sitter jag och väntar på att Lotti ska komma hem från Kungsbacka där hon har varit nu på förmiddagen.

Hade jag inte varit snuvig och haft världens största slemklump i halsen så hade jag dragit ut i hisingsparken för en löprunda. Men jag tror inte jag kan springa en meter utan att hosta lungorna ur mig så jag låter bli. Kurerar mig inför tävlingen i helgen istället.

Annars är det väntan som gäller. Väntan på att få veta om jag får jobbet eller inte. Jag hoppas!

Måndag igen...

Här sitter jag och arbetar. Kul. Programmering och lite pillande i illustrator. Har tänkt göra klart mitt lilla arbetsprov idag så jag får det inskickat. Det ska ge mig jobb!

Igår spenderades större delen av dagen vid Göteborgs Gokart Center. Massa kart gjorde dock att det kliar i gasfoten. På lördag är sista tävlingen för i år. Och troligtvis sista gången för i år som jag får köra min kart. Tråkigt. Får hoppas vintern går fort. Hårdträning är det som gäller i vinter!

Annars vet jag inte, är själv i lägenheten idag då Lotti är hemma i Ulricehamn och besöker tandläkaren. Får väl se vad jag hittar på för bus.

Nu ska jag fortsätta med min lilla uppgift här.

Ännu en uppdatering

Vi börjar med arbetsintervjun i torsdags. Det gick fint. Har en uppgift att göra nu till på onsdag. Jag är inte helt nöjd med designspecifikationerna jag har fått men vad gör man. Sedan får vi då alltså bara hålla tummarna för att det går vägen. 

På kvällen blev det besök av Alex som tog med sig halva hemköp. Ost, vin (visserligen inte från hemköp), kex och frukter av olika slag. Gott! Lite film på det. Trevlig kväll.

Igår, fredag, fick vi besök av en serviceperson som skulle laga diskmaskinen. Detta då HSB's fackmän påstod att det var fel på diskmaskinen då de hade installerat den perfekt. Jo jo... denna serviceperson vi då fick besök av kopplade ur diskmaskinens rör, tog ur en plastpropp ur HSB's rör och kopplade i diskmaskinen igen. Nu funkar den. HSB ska få höra ett och annat på måndag om den där "perfekta installationen". Vad är det för vits att anlita fackmän om de inte vet hur man gör en installation ordentligt?!! Suck.

Senare på kvällen åkte vi hem till Bea och drack lite vin och grejer. Trevlig kväll det med! Segt att missa bussen med si så där 1 minut när vi skulle hem bara. Blev en taxi hem, istället för att stå vid centralen i 45 minuter.

Idag har varit en lite segare dag, mest gjort ingenting. Och nu är det sovdags! Imorgon ska jag se på karttävlingarna ute i Torslanda! :D

Maketeafortress

Dåså, nu är vi tillbaka i Göteborg igen. Kom hit igår efter en vecka på andra orter. Tar en liten snabbgenomgång av veckan. Ska på arbetsintervju snart förövrigt!

Onsdag: Bil mot Borås. Hälsade på Sandra och kollade in nya lägenheten. Blev även ett litet snabbesök på djurparken och titta på djur. Mycket trevligt. Sedan åkte vi vidare till Ulricehamn. Där blev det mat och vin.


Borås djurpark

Torsdag: Seg morgon. Morgonpromenaden blev en lunchpromenad. Såg massa små söta (och kanske inte lika söta) djur. Sedan bar det av mot Ludvika. Mat, vin och sömn.

Ulricehamnspromenad

Fredag: Upp tidigt, var det tänkt. Upp relativt tidigt blev det knappt. Mot Mora. Besök på Kupolen, Leksands Knäckebrödsfabrik, Insjöns outlets, Nusnäs dalahästtillverkning, Vasaloppsmålet och slutligen Moras kartbana. Stuga i Moraparken. Mat, vin och sömn.


Dalarna


Målgången till Vasaloppet

Lördag: Upp i ottan. Dvs typ kl 6. Zoombies till kartbanan. Jobba i sekretariatet. Pizza utan vin. Sova ca 21.00.

Söndag: Upp i ottan, dock bara kl 7. Jobba i sekretariatet. Han gåår att lära. Vinst, 500 kr. Hem till Ludvika, via Vansbro == Vansbrosimningens start för Lotti. Mat, och vin för vissa.

Måndag: Sovmorgon. Jobbsamtal. Långpromenad. Såg Utter, den heter numera Arthur, squeeee. En shoppingtur på stan. Minus 500 kr var. Slut på vinst. Mat och vin.


Ludvika


Kasta sten i gruvhål var roligt för vissa... ^^

Tisdag: Upp tidigt. Frukost i stan med Sofy. Mot Ulricehamn. Besök på Mariebergs köpcentrum. Gällsta outlet. Ulricehamn. Mat och vin.

Onsdag: Mot Göteborg! Inreda lägenheten med nya grejer! Besök av Line. Första "inlägget" i gästboken som ligger i västra flygeln. Shoppingtur på Frölunda Torg. Sova, utan vin!

Torsdag: Arbetsintervju! Vilket jag ska iväg på nu! Håll en tumme, vänster tumme!

Mobilbloggning! Jag är i Ludvika fortfaran...

Mobilbloggning! Jag är i Ludvika fortfarande. Har nyss tagit en långpromenad med lotti. Såg en utter, blev glad. På torsdag fixar jag jobb också! Kort och trevligt inlägg som visar att jag lever. Återkommer med mer när jag har ork och tid med datorn!


Sitter i en stuga i Mora och kollar på sim...

Sitter i en stuga i Mora och kollar på simpsons. Har varit på dalahästtillverkning och sprungit Vasaloppet (iaf genom målet). Spännande dag med sightseeing och grejer xD


Ulricehamn!

img_8297 (MMS)

Ulricehamn!


RSS 2.0