Ännu en uppdatering

Vi börjar med arbetsintervjun i torsdags. Det gick fint. Har en uppgift att göra nu till på onsdag. Jag är inte helt nöjd med designspecifikationerna jag har fått men vad gör man. Sedan får vi då alltså bara hålla tummarna för att det går vägen. 

På kvällen blev det besök av Alex som tog med sig halva hemköp. Ost, vin (visserligen inte från hemköp), kex och frukter av olika slag. Gott! Lite film på det. Trevlig kväll.

Igår, fredag, fick vi besök av en serviceperson som skulle laga diskmaskinen. Detta då HSB's fackmän påstod att det var fel på diskmaskinen då de hade installerat den perfekt. Jo jo... denna serviceperson vi då fick besök av kopplade ur diskmaskinens rör, tog ur en plastpropp ur HSB's rör och kopplade i diskmaskinen igen. Nu funkar den. HSB ska få höra ett och annat på måndag om den där "perfekta installationen". Vad är det för vits att anlita fackmän om de inte vet hur man gör en installation ordentligt?!! Suck.

Senare på kvällen åkte vi hem till Bea och drack lite vin och grejer. Trevlig kväll det med! Segt att missa bussen med si så där 1 minut när vi skulle hem bara. Blev en taxi hem, istället för att stå vid centralen i 45 minuter.

Idag har varit en lite segare dag, mest gjort ingenting. Och nu är det sovdags! Imorgon ska jag se på karttävlingarna ute i Torslanda! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0