Big in Japan

I'm going to be big in Japan! På alla sätt och vis... haha! Hur som helst så ska jag alldeles strax dra mig iväg och hämta upp Line. Sitter och panikar över att jag kanske har glömt något viktigt. Men jag vet inte vad det skulle vara. Pengar, Pass och biljetten är med, det är väl det viktigaste. Och datorn, herregud ja datorn är viktig, annars blir det svårt att jobba. Men den är nedpackad i ett handbagage som väger mer än själva resväskan. Varför har jag inte hjul på handbagaget också? Hade varit behändigt. Och nej, jag har tyvärr inte packat ner Lotti i handbagaget, även om jag hade tyckt att det var ytterst trevligt! Men vi drar till Tokyo nästa år eller så istället! :D

Nu ska jag ju inte till Tokyo utan Osaka, eller egentligen inte det heller men i närheten av Osaka. Men om jag får som jag vill så kommer jag även besöka Kobe, Osaka och Nara, eventuellt Kyoto också om det finns tid över. Allt utom Kobe ska jag hinna med på en och samma helg, det är den enda tiden jag är ledig. Kobe blir det eventuellt imorgon, eller ja... i natt blir det ju om man tänker svensk tid. Jag känner att jag måste roa mig med någonting när vi kommer fram mitt i natten om jag ska kunna hålla mig vaken så att jag kommer upp och jobba kl 9 japansk tid på måndag. Det blir tyyyp... två på natten som jag ska befinna mig på kontoret. Spexigt.

Men som ni förstår så kan det ju bli lite svårt att få tag på mig under de närmaste två veckorna. Men jag kommer troligtvis uppdatera bloggen så ofta jag kan. Förhoppningsvis har jag internet på hotellet, annars får det bli på lunchen eller nåt på jobbet. Annars kan du maila, skriva på facebook (skulle väl tro att jag kollar den nån gång i alla fall), kommentera i bloggen, blogga om mig i en blogg jag läser, eller vad ni nu kan komma på som inte innebär en massa på min telefonräkning.

Ha det gött nu så hörs vi i Japan! Eller på Landvetter om jag nu känner för att blogga om något där, man vet aldrig. Puss på er!

Jag saknar er redan!!! Och Lotti, tänk på att lägenheten ska stå kvar när jag är tillbaka... köp hämtmat! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0