Booring

Jaha, det här var ju roligt, varför är ingen online i Sverige 05.30?!! Jag har ju tråkigt så här på lunchen. Har ätit curry, igen. Safe choice som de kallar det när jag inte provar något nytt. Men det kan man ju inte göra varje dag! Fast lite tråkigt att äta med sked nu när jag har lärt mig att hantera pinnarna. Haha. Jag undrar dock varför de inte äter currygryta med pinnar, den är ju inte jätteflytande och de har ju pinnar till nudelsoppa. Så varför inte till currygrytan? Hmm... borde jag nästan ha frågat.

Det blev dock lite märkligt när en japansk brud kom fram och sa att jag hade vackra ögon, på japanska. Så de som var bredvid fick översätta och var kanske inte helt bekväma i detta. Haha ja, lite roligt var det ju ändå.

Ikväll skulle det sitta fint att inte göra någonting alls, bara sitta på hotellrummet och vila mina trötta fötter. De blev inte direkt gladare av min shoppingrunda igår. Speciellt inte när jag fick stå 40 minuter på tåget tillbaka till Sanda igen. Jag och 200 japaner i en och samma tågvagn, då känner man sig lite ensam. Inte en enda person förutom jag som inte var asiat. Det roade jag mig med att ta reda på eftersom man kan se över de flesta av asiaterna, korta varelser det där. Fast det finns undantag som bekräftar regeln och då är det oftast män.

Hur som helst, det vore skönt att få en lugn kväll, men jag är rädd att jag inte riktigt får det. Men det återstår att se. Först och främst är det några timmars jobb kvar! Ska nog köpa mig en cola på vägen tillbaka till min lilla vrå så jag kan hålla mig vaken. Känner mig inte alls effektiv idag, lite för trött. Men det kanske blir bättre efter en cola om vi har tur.

Sedan är det bara två jobbdagar kvar innan jag får åka hem till min älskade säng. Ja och självklart hem till dig också Lotti, jag har inte glömt dig! Tihi

En saftig stek och ett glas rödvin, det hade suttit finfint det. I helgen kanske! Woho heeem till Sverige där man faktiskt förstår ett och annat om vad folk säger. Men missförstå mig rätt, jag trivs rätt bra i Japan också. Går ingen nöd på mig direkt. Borta bra men hemma bäst brukar det ju heta.

Nähä om jag skulle bege mig tillbaka och börja jobba igen då kanske! Men först, cola!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0