Cherryblossom


Kvällspromenad bland körsbärsträd i Sanda

Godkväll/Godmiddag. Utbildningen har gått bra, men inte gjort så jättemycket ännu.

Och eftersom Kobe hade så dåligt med körsbärsträd så bestämde jag mig för att ta en promenad här i Sanda efter utbildningen. Sagt och gjort. Hittade en hel del körsbärsträd, både blommande och överblommade. Har lärt mig att den här fina perioden bara varar en vecka, så det gäller att skynda sig nu när man ändå har chansen! Det märks ju på bilden ovan att blommorna är på väg att ramla av. Därför har jag planer på att ta mig en morgonpromenad imorgon för att fånga träden i lite ljusare tillvaro för ikväll var det lite skumt och började mörkna. De där japanerna håller ju inte på med sommartid så det blir mörkt någon timme tidigare än hemma. Tråkigt.

Jag har ätit med pinnar idag... det var ju en spännande upplevelse. Jag fick i mig maten och roade några japaner på köpet. Men det bjuder jag på! Tur att det finns japaner som pratar engelska på Mitsubishi, annars hade det varit jobbigt med maten. Vill ju gärna veta ungefär vad jag får... om jag kan äta det eller inte. Men det gick bra idag, blev någon biffgryta med ris som var rätt god men med märklig eftersmak som var mindre trevlig.

Nu ska jag nog kanske försöka sova lite, eller i alla fall snart. Klockan är inte så mycket än men jag är trött så det kanske är lika bra att passa på. Om jag ska ta en morgonpromenad imorgon så måste jag ju upp tidigt. Redan runt 22 går jag upp skulle jag tro ^^


Kommentarer
Postat av: Angelica

Men morgonpromenaden då?

jag antar att du avverkat den nu, här förväntar man sej uppdateringar i realtid förstår du väl! :P

2012-04-16 @ 23:53:51
Postat av: Malena

Nästan rätt. Jag kom hem från min lilla morgonpromenad nu, så här ska uppdateras! :P

2012-04-17 @ 00:06:35
URL: http://malena1987.blogg.se/
Postat av: Angelica

Flera minuter fel var jag! Men till mitt försvar så visste jag inte hur lång morgonpromenad du skulle gå. Du var duktigare än jag trodde! Jag ber om ursäkt för att jag inte hade så höga tankar om din morgonpromad att du kunde gå mer än en timma.

2012-04-17 @ 00:19:37
Postat av: Malena

Eller att jag kanske inte kom iväg riktigt när jag hade tänkt? ;D

2012-04-17 @ 00:36:04
URL: http://malena1987.blogg.se/
Postat av: Angelica

Det var en twist jag inte räknat med! :O

2012-04-17 @ 00:51:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0