Fest utan regnkläderDet blev en lyckad fest igår hemma hos Marre, och jag fick inte lida för att jag ignorerade min dröm som sa att jag skulle ha regnkläder. Och tur var väl det, tror inte jag hade varit lika söt i regnkläder idag som jag är på bilden ovan som togs för x antal år sedan. 

På tal om gamla bilder så har jag studerat ännu fler gamla bilder hemma hos farmor en sväng idag. Ätit påskmat och påskgodis har jag också gjort. Och träffat bror +1 då de var hem och åt middag här idag. Trevlig dag, men nu är jag tröttare än tröttast. Så det ska bli till att sova snarast!

Imorgon ska det bli ett litet besök hos morfar innan jag bege mig söderut mot Göteborg igen. Jobb på tisdag! Fortfarande inte riktigt förstått det där med att jag har börjat jobba. Ännu mindre att jag ska till Japan om en vecka... läskigt Meeen det är framtida malenas problem så det tänker vi inte på nu inte.

Joo just det ja, har bytt till sommardäck på bilen också Vet inte om just jag gjorde så mycket nytta men jag var lite moraliskt stöd och levererade däck och verktyg vid behov. Alltid något.

God natt på er nu! Jag ska sova som en prins... eller prinsessa, vilken som nu sover bäst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0