Inte långt kvar nu!

Tjoho! Nu har jag gjort min sista jobbdag och lyckats ta mig till flygplatshotellet. Två sängar, ifall att en inte skulle räcka. Dock är båda två lika hårda som på förra hotellet så jag vet inte om det är så mycket bättre på den fronten. Men det känns skönt att jag ska åka hem imorgon ändå, hem till sköna Sverige. Men jag kommer sakna värmen här i Japan, även om det spöregnade ikväll när jag skulle hitta till hotellet. 15-20 grader varmt och sedan hem till Sverige och Göteborg där det väl högst troligt är "regn piss och blåst 340 dagar om året" för att citera Johan Glans. Men vad gör väl det, lika glad för det är men gladast är nog Lotti. Haha!

Är dock inte jättesugen på att sitta på ett flygplan i 10 timmar för att sedan byta till ett nytt flygplan och sitta där två timmar för att sedan förhoppningsvis landa på Landvetter där jag ska hitta min väg hem till Tuve. Meeen det ska väl få gå det med, är väl så illa tvungen. *gäsp* Kommer sååå sova på planet och vara "jättepigg" när jag kommer hem. Men då drar vi väl ut och dansar istället ;)

Långhelg ska bli skönt åtminstone. Tillbaka på kontoret på onsdag, gött.

Dags att sova snart, men först kanske jag får läsa en bok om Buddha för det är det enda som finns tillgängligt här på hotellrummet. Inte mycket annat roligt att göra. Trodde datorn skulle få slut på batteri också för det fanns inte plats för adaptern vid uttaget, men efter lite undersökning så hittade jag tillslut en annan kontakt på andra sidan av hotellrummet, så nu är det kablar överallt som jag kan snubbla på. Perfekt!

Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0