Kaffesump?

Kan man spå i kafferester? Låter spännande i alla fall, men jag vet inte hur jag ska tolka detta i så fall. Någon? Angelica, du kan säkert sånt här!!?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Att jag kan!Nu är det lättare att spå i kaffesump om man ser den i verkligheten, men jag ska från den givna bilden göra mitt bästa. Kom bara ihåg att kaffesumpläsning inte är en exakt vetenskap och att du är i kontroll över ditt eget öde (och sån där skit)Jag ser helt klart något skumt i din framtid. Mönstret runt kanterna bildar ett sorts stjärnmöster vilket skulle kunna tyda på en nattlig händelse. Stjärnor kan också tyda på att man blir duktig på något, men i detta fallet är det mer en natthimmen än individuella klara stjärnor vilket får mej att tyda det som att din tid är natten. I botten är det som ett gallermönster av något slag, vilket skulle kunna tyda på att du känner dej instängd och inte kan leva upp till din fulla potensial. Gallret är dock väldigt otydligt, håller du på att bryta ner det kanske? I botten är det väldigt mycket bubblor kvar, det är ett gott tecken! Det tyder på hälsa och välmående. Längst ner i bild ser vi vad som ser ut som en stig... om den leder bort från bubblorna (välmåendet) är svårt att säga, men för din skull så hoppas jag att den leder till bubblorna. Det ser så ut då stigen är bredare längre ner i koppen.För att göra en kvalificerad gissning på vad detta kan betyda för dej, så skulle jag vilja fråga: Ser du dig själv fastbunden, under trevliga omständigheter, om natten den närmaste framtiden?

2012-04-03 @ 15:09:55
Postat av: Angelica!!!

Det där var ju jag som skrev! Och jag skrev mitt namn innan jag började min läsning av kaffesumpen...

2012-04-03 @ 15:11:02
Postat av: Malena

Det är ju rätt svårt att veta... ska ju till Japan så där är ju framtiden lite oviss. Och efter det hoppas jag på trevliga stunder. Vore dumt att ha otrevliga stunder, speciellt om det är otrevligt när man är fastbunden om natten! :O

2012-04-03 @ 21:05:21
URL: http://malena1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0