Rumble

Då var det måndag, en röd sådan. Och här sitter jag i Ludvika och väntar på mat som en liten fågelunge. Sedan ska det bli avfärd mot Göteborg igen, efter en fikapaus hos morfar. Hem till fru och barn höll jag på att säga. Men några barn har vi som tur inte som vi måste ta hand om. Det hade varit märkligt. Hur som helst ska jag hem till Lotti, som jag tar förgivet är hemma när jag kommer hem.

Jag vaknade rätt tidigt i morse, men inte har jag gjort någonting vettigt för det. Har spelat Rumble med mamma hela förmiddagen. Det kan rekommenderas till er som har iPhone, det är beroendeframkallande. Tyvärr verkar det inte finnas till android ännu, men det kanske kommer.

Det kommer behövas en hel del musik och kaffe/cola idag, troligtvis cola. Men jag vaknar nog till liv om jag reser på mig kanske, har ju legat ner i soffan hela dagen, och nu har jag förflyttat mig till sängen för att mobilen behövde laddas. Ska kanske ge upp liggandet och köra på stående ställning ett tag...? Eller... nae så illa är det inte.

Man kan förövrigt börja fundera på om vi har för många bilar utanför huset när det ringer på dörren och folk frågar om reservdelar... men det är ju pettitesser.

Mat nu! Sedan fika, och sist men inte minst 5 timmars resa söderut. Musik tack! Men jag är inte fullt så trött som på bilden nedan, och tur är väl det gissar jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0