Sanda

Hejhejhallåååå

Jag är framme i Japan efter en lååång flygresa. Som jag visserligen sov rätt mycket på men i alla fall. Vaknade när det var två timmar kvar av att två finnar stod och diskuterade alldeles framför mig. Varför de stod där kan man fundera på, men det har jag inget vettigt svar på.

Efter det har jag åkt både buss och tåg i Japan, och det har inte varit några problem hittills. Får se hur det går nu när jag och Lina ska ut på äventyr till Kobe. Vi kanske hamnar någon heeelt annanstans, men i så fall tar vi det problemet då och inte nu. Jag har karta med mig!

Körsbärsträden blommar rosa och fint, men de är på väg att tappa sina blommor. Än finns de dock kvar, det ska jag försöka föreviga med min kära vän kameran idag tänkte jag. Även om jag är dödstrött och egentligen bara vill sova resten av dagen. Men då blir det inte bra för den japanska natten då jag kommer sitta vaken istället för att sova, och sedan vara dödstrött på utbildningen imorgon. Det verkar onödigt. Så därför drar vi till Sanda!

Jag har upplevt en del konstiga människor bara på vägen hit till Sanda som ligger en bit utanför Osaka. Det var en snubbe som stod och övade golfsvingar vid ett övergångsställe... jag kanske borde ta efter och göra likadant? Min sving behöver kanske finjusteras lite, men bara kanske va?!! En annan man stod på tåget och var märklig. Satte upp något som liknande en mobiltelefon och några dockor med sugproppar på tågfönstret längst fram. Sedan satte han på sig en sailor-kostym och en långhårig peruk och började vara märklig. Tror han filmade saker och ting... fattade noll. Men jag fick mig ett gott skratt.

Har även sett en rosa häst med gröna stövlar. På en reklam då, men fortfarande en rosa häst med gröna stövlar!

Nu ska jag ut på äventyr som sagt! Med en lite lättare väska än innan. Mitt handbagage vägde mer än mitt stora bagage. Och det var större än Lines hela packning. Men till mitt försvar så är jag dubbel så stor som henne och ska vara här dubbelt så länge! Plus att jag har tänkt shoppa!

Förörigt, det var dålig interaktionsdesign på plan nummer två! I alla fall när det gällde att hitta tv-skärmen! Inte helt genomtänkt, även om lösningen kanske var smart i sig.

Puss å hej leverpastej!


PS. Lotti: Jag har hittills endast hört ett soOOhh, tyvärr inget oOOhh... men det räknas väl?! Ett s hit eller dit...!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0