Som en måndag fast det var tisdag

Tisdagsmåndag eller måndagstisdag? Hmm... skosnöre är mer snöre än sko, så då blir det alltså måndagstisdag. För det var mer måndag än tisdag idag. Punkt.

Jag klev upp pigg och glad i morse, fast lite bitter var i och för sig över att behöva lämna min älskade säng. Men det gick bra, kom iväg med en buss tidigare än beräknat så jag var på jobbet 10 minuter innan planerat. Väl där fick jag en massa information om min lilla Japanresa. Hotellbokningar och flygbiljetter. Jag har även lärt mig (dock på egen hand) att jag ej får ta med mig lik och illaluktande saker på tågen i Japan. No shit sherlock? Jag som hade tänkt frakta två tre lik på tåget... illaluktande saker kan bli svårare, får hoppas att jag luktar gott så jag får åka med.

Efter jobbet hoppade jag på första bäst buss mot Nordstan för att växla pengar och köpa andra bra-att-ha-saker att ta med till Japan. Jag fick hela 35000 i handen... synd bara att det bara att det inte är värt lika mycket i svenska kronor. Men lite rik kände jag mig allt för en kort sekund. Fast inte riktigt lika rik som när jag var i Italien på den tiden då de hade Lire, då var jag miljonär. Gött var det!

Nu är jag dock inte alls pigg och skulle vilja lägga mig och sova, men det får vänta någon timme till åtminstone. Lovar att jag inte kommer somna innan tolv nu bara för det... kommer nog hitta både det ena och det andra att roa mig med så tiden springer iväg. Dumt nog.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0