Svampbob fyrkant

Vi har precis ätit lunch med en hög japaner. En av dem är jag övertygad om att han heter svampbob fyrkant för hans namn är bara en massa fyrkanter när det skrivs med japanska tecken. Måste ju betyda svampbob fyrkant anser jag! Svampbob håller på att lära sig engelska så han är lite nervös när han pratar med oss... speciellt när vi slutar äta och stirrar på honom när han pratar. Jätteroligt.

Man får höra en massa fniss och kill-bill-hmpf här, och folk springer konstigt. Det är min slutsats för stunden.

Vi ska även få provsmaka nåt japanskt godis, som om man ska tro deras förklaring är något i stil med jordnötter och choklad, respektive biskvier och choklad. Vet inte vad som är så japanskt med det, men smaka får jag väl ta att göra! Kanske är värsta smaksensationen? Men det smakar väl sjögräs som det mesta här i japan haha!

Ohh ja, jag slapp äta med pinnar idag! Skönt värre att vila högerhanden... har typ träningsvärk i den av att hålla i pinnarna. Men idag fick jag en sked att äta med för jag åt någon gryta. Japanerna själva åt fiskar med stjärten kvar, nån grå fiskgelékaka och en vit klibbig sörja. Eeew... haha! :P


Kommentarer
Postat av: Lotti

Jag tror hans namn uttalas SvaååÅÅÅåååmpbooååååÅÅÅÅHbhmpf FyrkaåååÅÅÅÅÅÅåhnthmpf.

2012-04-18 @ 15:07:00
Postat av: Malena

Garanterat!

2012-04-18 @ 15:49:30
URL: http://malena1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0