Tripp till Kobe


Från tåget på vägen tillbaka från Kobe

Godkväll, för mig i alla fall. Har kommit hem från vår lilla dagstripp till Kobe. Jag är dödstrött och tänker lägga mig och sova, även om klockan bara är tio i åtta på kvällen. Men jag har ju nästan varit vaken flera dygn (känns det som i alla fall). Inte direkt så man sova särskilt djupt när man sitter och sover på flygplanet. Men lite sömn fick jag ju i alla fall så jag överlevde denna dag.

Imorgon börjar utbildningen. Får se hur det går, men det går nog bra. "Det går nog bra" är nog förresten mitt ledord för denna resa, jag säger det liiite för ofta om allting. Får nog sluta med det snart... snart.

Kobe hade förörigt ett dåligt utbud av körsbärsträd, såg bara något enstaka. Jag är besviken! Men jag tog kort på de jag såg och förväntar mig fler en annan dag. Sanda verkar ha några att erbjuda så om vädret tillåter så blir det en promenad här imorgon eftermiddag.

Nu vet ni det, dags att sova. Ja, inte för er då kanske men för mig! Natti natt! Jag går upp lagom när ni går och lägger er igen gissar jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0