Cupcake

Vilken morgon jag har haft. Den började jättejobbigt när klockan ringde och jag inte alls ville veta av att det var morgon. Krälade mig i alla fall upp med lite tyst gnällande över att det är fusk att Lotti fick ligga och sova. Petade mig själv i ögat när jag sminkade mig, svor lite över det och suckade. Sedan blev det bättre för jag fick "färskt" bröd till frukost. "Färskt" i och med att det köptes igår, men fortfarande tillräckligt färskt för att vara gott. Fint väder var det också så jag konstaterade att jag kunde cykla, yaay. Kollade på klockan och insåg att jag kanske skulle sätta på mig kläder och cykla iväg om jag skulle hinna till jobbet i hyffsad tid. Kände för att vara söt (ja, söt) och ha klänning på mig. Det jävliga var att dragkedjan inte fungerade på klänningen jag valde... märk väl att den inte fungerade när jag försökte utan att ha den på mig heller, så det var inte för att jag var för tjock! Tjock är jag men inte för tjock för klänningen. Hur som helst så fick det bli en annan som jag bara ryckte till mig. En lite fööör söt klänning för min sinnesro. Så nu sitter jag här och känner mig som en cupcake istället. Fluff.

Jag fick åtminstone cykla till jobbet! Det var ju i alla fall fint väder nu på morgonen, hur det ser ut när jag ska hem är en annan femma. Men trots det fina vädret så var det en väldig motvind, nästan så man kunde tro att jag cyklade på laholmsvägen i halmstad. Det gjorde jag inte.

Nu sitter jag hur som helst på jobbet och har snart hällt i mig två glas iskallt vatten, troligtvis lite för kallt för jag kommer börja hicka är jag rädd för. Men vad gör det när det bara är jag och Line på kontoret för tillfället. Hon får stå ut!Kommentarer
Postat av: Angelica

Du är säkert en jättesöt cupcake!

Vi (läs jag) vill ha bild! (Hallå, pic or it didn't happen' har du väl hört förrut?)

Svar: Dessvärre såg jag ju inte detta förrens nu... nästa gång kanske ;D
malena1987.blogg.se

2012-08-01 @ 16:00:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0