Där kom det ja....

Tröttheten brukar komma på tisdagar, så även denna vecka. Där fick jag för att jag festade i helgen. Hur ska jag överleva denna dag tro? Ska troligtvis sitta och stirra på ett excelldokument hela dagen också, eller ja inte bara stirra utan försöka få ordning på det... kul. Visserligen rätt skönt när kund och leverantör har semester för det är lugnt och skönt, men just idag hade det varit bra att ha en massa att göra så man inte somnade. Jag får helt enkelt hoppas att Line är tillbaka på kontoret idag så jag har någon att prata strunt med medan jag stirrar på mitt excelldokument.
 
Sitter annars och undrar över om jag har gått upp mina två kilo redan nu eller om kroppen väntar någon dag extra med det. Åt ju ingen tårta igår så risken finns ju att jag har gått upp nu. Med min kropps logik så är det nog så men jag kan alltid hålla tummen över att det är på väg neråt nu! Snäääällaaa kropp, fixa detta!
 
Hur som helst, nu ska jag hämta ett stoooort glas kallt vatten och kanske en frukt om det finns någon kvar. Trivsamt att fruktfatet är tillbaka igen efter semestern!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0