Det svarta guldet

Sitter på tåget på väg mot Göteborg igen. Mor och far var dock snälla och skjutsade mig till Hallsberg så jag slapp åka tåg hela vägen. Då fick de ju umgås med mig en stund till, måste ha varit ytterst trivsamt.

Det svarta guldet, i detta fall olja och gummirester, är borta också. Efter körningen i lördags så hade jag en massa svarta gummirester i hårbotten som lite såg ut som svart mjäll. Tur man har mörkt hår. Dessa små gummirester, tillsammans med olja, grus och gud vet vad, är nu borta efter en välbehövlig och gudomligt skön dusch. Svart mjäll är ingen höjdare.

I övrigt är jag fortfarande bitter över mitt resultat i lördags, det hade kunnat gå så fruktansvärt mycket bättre. Men jag vet ju att jag kan och hade haft chans på andraplatsen om jag inte hade haft en fruktansvärt irriterande liten pojke bakom mig som tydligen inte tyckte att jag skulle köra. Fräs.

Men nu sitter jag på tåget i alla fall. Inte helt pigg. Jobbar så gott jag kan med bristande internetuppkoppling och grusiga ögon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0