Ingen jul utan bock

Och julbocken i Gävle har brunnit, det var väl för väl. Blir ju ingen riktig jul utan att den brinner menar jag. Ska bli spännande att höra hur det gick till den här gången.

Ge mig helg nu då! Drömde ju så skönt att det var lördag och jag fick ligga kvar i sängen och dra mig. Sedan ringde klockan... mjäk. Men ja, det är idag kvar och sedan några timmar (allt från 1 till 10, mycket oklart) på Volvo imorgon sedan är det äntligen helg. Som jag ska njuta av ledigheten! Och efter det är det ju bara fem dagar kvar tills julledigheten! Det kommer nog bli fem dagar av städning och administrativ avveckling av mig själv, kan ju inte vara så jobbig...

Men idag är det torsdag. I vanlig ordning på torsdagar så blir det knappt någon lunch. Fast jo det blir det väl, kl 14 eller så... tur det finns frukt. Frukt i mängder också. I vanliga fall brukar fruktfatet vara så gott som slut nu men nej inte nu när folk är upptagna med att äta julgodis. Finns liiiite för mycket godis på kontoret just nu, dumma konsultbolag att bjuda på sånt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0