Beundra dig i spegeln...

Idag gick jag till gymmet (eller ja, jag åkte väl egentligen) med inställningen att jag skulle träna Power utan CoachPeter. Därför att det stod på schemat att en Kristin skulle vara instruktör denna eftermiddag. Väl i träningssalen kommer Peter in och säger "HEJ allihopa! Jag heter inte Kristin, hoppas det går bra ändå!". Yaay vad jag blev glad, mycket mer pepp för träningen helt plötsligt.

Dock var lilla coach liiite överjävlig idag. Kommer fram till mig med ett fånflin och utbrister "nu jävlar", och än en gång blir jag utsatt för en planka där han trycker ner mig mot marken. Tack Peter, tack. Han var på mig mest hela tiden för att göra det så jävligt som möjligt för mig. Men vad gör väl det, då tränar jag bara hårdare! WIN! Peter är en bra coach, han får mig att göra det jag ska och mer än så! Jag gillar fredagspower!

Detta var vad jag försökte rätta mig efter idag:

"Ta tag i valfri vikt och beundra dig själv i spegeln" - Peter

Det gick sådär... är dålig på att beundra mig själv i spegeln när jag ser hur f*n jag ser ut. Svettig, tjock och allmänt vidrig. MEN det är ju det jag försöker ändra på, i alla fall det där med att jag är tjock. Resten kan bli problem att ändra på kanske... försöka duger!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0