Stay positive!

Jag känner mig glad idag, jag vet inte varför egentligen för jag har inte gjort så mycket alls och dagen går jättelångsamt. Men vad gör det, bara att njuta av det. Right?

Imorgon ska jag på jobbmässa, woho. Vara social och fixa in mig hos en massa företag. Förhoppningsvis kanske det leder till ett jobb också. Det är ju målet. Kan alltid hoppas!

Semeldagen idag också, men här blir det inga semlor. Och jag kan väl egentligen inte påstå att jag är så sugen på en semla heller. Redan ätit en semla i år, det räcker. Hade det däremot varit kladdkakans dag... det hade varit farligt. Men inte semeldagen inte, där kan jag klara av att stå emot.

Blir träning ikväll också. Jag ska övertala Lotti om att åka dit snart, mest för att jag har tråkigt. Varför inte träna istället för att sitta i soffan och dega? Det tror jag på! Men huvudträningen är dansaerobic med Linda, får hoppas att hon inte kommer med choklad idag också. Men det är ju inte alla hjärtans dag idag så det gör hon nog inte.

Gith har lärt sig mitt namn också förresten... "Malena, då blir jag bara att tänka på hon.... ja.... hon". Ja det är ju inte första gången jag får höra den :P

TRÄÄÄÄNA mera! Chop Chop tjockis (pratar med mig själv, och liiite med Lotti)!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0