Vinter? Hjärtan? Neeeee...

Så blev det vinter igen... nog för att det var lite vitt ute redan innan, men det var ju på väg bort. Och nu är det jättevitt istället. Jag behöver ingen mer snö nu, jul och nyår har passerat... du missade det snön så nu tycker jag du kan försvinna fram till strax innan jul 2012.

Men å andra sidan, hur ofta får jag som jag vill? Och får jag som jag vill så är det nog inte snö som är det första jag kommer önska något om...

Alla hjärtans dag idag också. En dag som alla andra dagar. Vi ska iväg och träna ikväll, sedan får vi ta och käka en romantisk middag tillsammans (som alla andra dagar såklart) framför tvn. Det är allt bra tur att jag har Lotti! <3 Vad skulle jag göra utan henne?!

Och till alla er andra jag bryr mig om, och en hög med forever alones, ha en alldeles underbar dag (precis som alla andra dagar)!

Pepp för träning ikväll! Make meee fit!Förra årets romantiska middag på alla hjärtans dag. I år är det liiite fattigare, ny lägenhet, annan soffa, annan tv och troligtvis annan mat. Men samma underbara person! Lotti! <3 Hihi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0