Filmtime!

Gratis hyrfilm är trevligt, så nu blir det film! Trevligt trevligt! På tjock-tv och allt, spännande!


Man tager vad man haver!

Har man inga hantlar så får man använda pokaler istället. Tunga as med marmorbotten funkade alldeles utmärkt! /nöjd.


Tjock och rosa

Här sitter jag utanför biltema i Örebro och äter en sallad från Max. Ja så går det när man är tjock, då blir det ingen hamburgare eller pommes. Då blir det bara en sallad. Visserligen med cheddarost och chips... men det var ju majschips så det är säkert nyttigt. Och i Örebro får man äta chips enligt galenskaparna, och jag planerar hela mitt liv utifrån dem. Osten då? Jadu det är ju nästan en grönsak så det är säkert nyttigt det med.

Nu ska jag in på biltema och bli fattig. Ett batteri till bilen ska inhandlas eftersom den vägrade starta när jag skulle lämna Götet. Tur att man har ett bygge med en massa byggarbetare utanför huset. Långa ögonfransar och urringning fixar biffen ni vet ;D efter många om och men, med många män som ville hjälpa mig men inte hade någon bil, så kom jag åtminstone iväg tillslut.

Och här är jag nu... i Örebro. Jag har ingen bra erfarenhet av bilar och Örebro, så vi får väl se om jag lyckas ta mig härifrån.

Tjock och rosa ska jag sedan försöka mig på ett improviserat träningspass hemma. Tjoho!


Fem myror är fler än fyra elefanter

Två knölar och en grop är bättre än en knöl. I alla fall om man frågar mina knän (som jag så fint har berättat om förut).

Frågar man däremot min mage så verkar den tycka att en knöl är bättre än ett sexpack (eller sexåring som autocorrect tyckte). Jag gillar inte magens attityd här (inte autocorrects heller när jag tänker efter). Skärp till dig och ge mig ett sexpack! Eller ta åtminstone bort den där knölen fett som jag så hatar att se varje gång jag ser mig i spegeln. Eller ja, jag ser den även utan spegel...


Do anyone of you have wood?

Jaha det var den helgen det. Ensam och övergiven mest hela tiden, tråkigt. Så i min ensamhet har jag inte haft så mycket att blogga om, därav bloggtorkan. Jag har spenderat större delen av tiden med att fixa lite med alla mina fotoalbum. Eftersom jag har klagat på mamma att hon inte alla gånger har skrivit datum och grejer. Kände att jag kanske skulle vara duktig och göra det själv innan jag glömmer av vilka folk är och när allt var. Så nu är det organiserat och fint!

Mer än så har jag inte att skriva just nu!

Power

Tillbaka från träningspasset, Power idag. Och hej å hå vad han körde med mig idag. Det var som att han tyckte att eftersom Lotti inte var där så skulle jag göra hennes träning också. Försök själva att efter 40 minuters träning göra plankan med en karl som står och trycker ner en i golvet. Det var fruktansvärt jobbigt, but I did it! Yaay! Då fick jag beröm *stolt*. Han var på mig mer än vanligt idag för att se att jag tog i ordentligt. Jobbigt var det men jag gillar det.

Nu tycker jag att jag förtjänar lite mat, kanske till någon film i min ensamhet :O

Purr.... meow

Jaha inget jobb denna vecka heller. Varken jobb eller besked. Vad händer egentligen? Ge mig åtminstone besked så jag vet hur det ligger till. Tröttsamt detta.

Ensam är jag också, Lotti har lämnat mig för helgen *snyft*. Så här sitter jag...! Men ja, jag ska iväg och träna snart i alla fall så då går det en stund av fredagskvällen. Så jag kanske kommer överleva denna helg även utan Lotti. Låt oss hoppas det.

Göteborgare

Jag fick ett paket på posten igår. Välkommen till västra götaland. Tackar, men jag har bott här ett halvår nu... sega as. Men jag tackar och bockar, man får väl ta sig en sväng om till något museum eller något. Varför inte gå på opera eller teater? Men, det får vänta tills jag är 25, så jag faktiskt tjänar någonting på det. De flesta museum är nämligen gratis fram till 25. Men nu har de hur som helst fattat att jag bor i Västra Götaland. Är jag göteborgare nu?

Har förlängt mitt liv

Jag skulle hämta upp Lotti vid busshållsplatsen vid gymmet. Får ett sms där hon säger att jag inte ska glömma hennes gymväska och bara komma ihåg en tofs åt henne. Neeeej neej inga problem säger jag när jag håller i gymväskan. Kommer på att nej jag har ju glömt tofs. Ställer ner påsen, hämtar en tofs och går ut. Kommer utanför huset och kommer på att jag har glömt hennes påse... fan. Hon fick lite för rätt. Skrattade åt mig själv en bra stund.

Trots att jag fick vända om för att hämta påsen så var jag i god tid till hållplatsen. Sitter i bilen och väntar, ser bussen och att Lotti står och väntar på att gå av. Ser bussen flyga förbi hållplatsen i en väldig fart. Trots att folk väntade på att gå på bussen och flera skulle av. Märkligt men roligt. Så jag fick hämta upp henne vid nästa hållplats istället.

Sedan var det cxworx och Sh'bam. Fast innan dess hann jag läsa en golftidning med en massa tips om hur man får den bästa bollträffen. Så nu kan jag allt om hur man ska göra när man ska träffa bollen! Vänstra sidan rak och högra sidan böjd verkar vara genomgående tipsen... jag är nu expert helt klart! Nu ska jag bara få in det i praktiken också ^^

Träningen då? Jodå, ljumsken gjorde ont i vissa övningar på cxworxen och på sh'bamen ignorerade jag det totalt. Festdans och massa hopp och studs, mycket roligt. Det vill jag att de ska ta med på schemat på gymmet för jag vill dansa mer! :D Började dock gråta en vända under passet. Man skulle springa några steg och sedan göra små graciösa baletthopp... detta var något som Lotti inte riktigt behärskade (inte jag heller visserligen men det slapp jag se). Såg fruktansvärt roligt ut så jag skrattade så tårarna sprutade... och den enda mannen som är med på danspasset var inte heller så graciös. Så vi tre stod där i ett hörn och såg märkliga ut. Det var en rolig syn.

Nu blir det mat!

Löning!!!!

Yaaay äntligen den 25:e! Det betyder löning! Och vad får jag? Joooo hela 650 k! Det trodde ni inte va? Jag får pengar, men vad hjälper det... dessa 650 kr ska räcka till hyra, tv-licens och andra roliga räkningar. Tror ni jag får ihop det? Nej det tror inte jag heller för hyran kostar mig ungefärliga 4000...

Såå nu sitter jag här och bara väntar på jobbsamtal. Vill ha besked från folk snart, alternativt att det kommer upp några nya jobb jag kan söka. Men man ska ju kunna C#, .net och C++ till alla förbannade jobb. Det kan jag inte! Och vet inte om jag vill kunna allt heller. Men tydligen ska jag lära mig grunderna i C# i alla fall. Kul.

Lotti jobbar, jag känner mig ensam. Men vad ska man göra? Bara att gilla läget. Någongång får väl även jag jobb. Har i alla fall tänkt dra till resterande Apotek i närheten och fråga efter extrajobb... eftersom nu detta apotek aldrig ringer och behöver hjälp. Så fler trådar ute blir mer pengar!

Ikväll ska jag träna! Dansa med kändis. Även om jag inte har någon större koll på Let's Dance-kändisar. Tydligen ska jag då i alla fall dansa Sh'bam med Annika Sjöö. Måste ju testas. Så ljumsken får köra idag med, sedan får den kanske vila om den har tur.

Nu får det bli något vettigt gjort! Typ byta lampor i taket i hallen så det kanske blir ljus när man trycker på knappen igen. Lite det som är poängen med lampknappar.

Dinosaurie

Vi har spenderat kvällen här med att kolla på en gammal klassiker från 1993, dvs Jurassic Park. Tänk om man var en dinosaurie, då hade jag inte haft alla mina problem som jag har. Jag hade inte behövt ett jobb och det hade inte gjort något att jag var tjock och fattig. Enda problemet är att maten springer iväg, men eftersom man är en dinosaurie så är det ju inga större problem för det är bara att springa ikapp.

Kanske borde bli mer som en dinosaurie, springa efter maten. Då hade jag nog inte varit lika tjock. För vi vet väl alla att kalorier man äter medans man motionerar inte räknas! Men nu är jag ju inte den som springer ikapp maten jag ska äta, den ligger så fint i kylskåpet och väntar på mig.

Enda likheten mellan mig och en dinosaurie är nog att jag går som en dinosaurie med min onda ljumske... eller vänta, jag kan öppna dörrar också! Det kan dinosaurierna i Jurassic Park göra, så där blev det en till likhet! Yaay. Varför jag nu är så glad för det?

Nu blir det sängen! Mörkt, kallt och fattigt... det är vad det är just nu. Så lika bra att lägga sig under täcket så kanske man i alla fall får lite värme. Pengar och ljus kommer jag nog inte hitta där tyvärr.

Hej bloggen!

Idag har jag sträckt ljumsken genom att sitta i soffan. Duktigt av lilla mig tycker jag!

Bättre än söndagen?

Idag har jag inte krupit ner i någon ikeaplastpåse inte, tro det eller ej! Faaaaast det var lite lockande när jag vek tvätt och påsen var tom igen... men jag gjorde det inte!

Istället har jag fixat ett fotoalbum för år 2011 och kollat på gamla bilder. Det är nog typ det jag har gjort idag... lite mer vettigt fast ändå inget vettigt. Har även gymmat! Det är duktigt av mig, eller ja, av oss såklart.

Nu ska det blir mat och slappande! Yaay!

Att hitta den rätta

Här har vi ännu en reklam vi analyserade lite igår i väntan på bussen. Resia. Som hjälper mig att hitta rätt. Så bruden står och spanar efter den rätta åt mig? Jag tycker mest hon ser läskig ut. Och what's up with the hair? Håller hon på att färga håret och fortfarande har hårfärgen i? Eller har hon inte duschat under detta år ännu?

Och bakgrunden. New York skyline... Är den så tom? Eller har de photoshopat bort något i bakgrunden? Och varför är det ett öga som stirrar på mig i vänstra hörnet?

Varför har tant en rosa dress på sig som inte alls matchar resten av färgprofilen för reklamen?

Det är sånt vi diskuterar i vårt hushåll.. Spännande va?


Söndag

En riktigt seg söndag idag. Än så länge har jag gjort följande:
 • Haft en ikeaplastpåse på ryggen som ett skal, som en sköldpadda
 • Slängt mig på hallmattan som en säl så att den gled iväg
 • Krupit ner i ikeaplastpåsen
 • Fyllt ikeaplastpåsen med tvätt
 • Övervägt att sätta mig i påsen igen nu när den är full av tvätt
 • Tjatat om choklad som jag inte får
Så ligger det till. Undra om det blir något mer spännande gjort idag?

Sats överallt

Nu har jag en fundering igen. Sats. Ni vet gym-kedjan som finns överallt utom i Ludvika. De har just nu en reklamkampanj, i alla fall här i Göteborg. De har sina reklamplanscher på typ varenda busshållsplats, eller i alla fall varannan. Vi har många funderingar kring dessa, men vi börjar med en variant av planscherna. För de har många, med många olika personer på.

Den här första, som ni ser på bilden nedan, består av en vit bakgrund, sats logotyp, och förutom en massa annat Josephine 33år som tycker att träning är kärlek. Vid första ögonkastet en ganska tråkig och händelselös reklamplansch. Vid en närmare anblick också när jag tänker efter.

Och nu undrar jag först och främst vad Sats vill förmedla med denna reklam?! Att alla kan träna på Sats? Sats är för "vanliga människor"? Något åt detta håll skulle jag kunna tänka mig. MEN det funkar inte så, inte för mig i alla fall. Jag blir inte peppad att börja träna när jag ser en, ursäkta, mullig (tjock?) och svettig brud på en reklampelare. Nej man vill väl se någon muskulös och fit person som kan motivera en till "ja, sååå vill jag se ut". I alla fall jag.

Och om vi ska gå in lite djupare på just denna reklamplansch. Varför har hon trasiga byxor? En tråd som hänger från snöret stör mig fruktansvärt mycket. Det kan ni se på bild nummer två nedanför.

Sedan har vi ju det här med svett. Vem svettas svart för det första? Och hur svettas hon... en märklig rund form vid brösten och i hårtopparna, men i övrigt inget svett typ, jo lite på magen lite märkligt utplacerat. Och Hur kommer det sig att hon är perfekt sminkad efter ett träningspass. Utan svett i ansiktet. Ansiktet och framförallt luggen borde vara dyngsur så som hon har svettats annars. Mycket märkligt. Men jodå, jag är också perfekt sminkad och utan svett när jag har tränat...

Och sedan att lilla Josephine har tränat sedan 1999 på Sats, dvs 12 (typ 13 snart) år. Ska jag bli peppad av att träna på Sats om man inte blir mer fit än så där på 12år? Speciellt om man tycker att träning är kärlek...

Inget ont om bruden, hon är säkert jättetrevlig och duktig. Det är Sats marknadsförare jag vill klaga på.

Det var den första. Finns fler, många fler. Blir nästan mörkrädd.

Sugen på att träna på Sats nu?

 

 


Gunnar

En närmare titt på Gunnar.


Tlött chey

Hemma i sängen. Underbart. En dryg timme på kollektivtrafik med en massa fyllon. Tack och lov att hälften i alla fall går av vid Valand. Hur som helst en trevlig kväll hemma hos Tant Bea och hennes Fredrik ^^

Jag och Lotti planerar att skaffa en husdjursbläckfisk. Den ska heta Kennet. Enda problemet just nu är att vi inte vet hur vi får tag på en husdjursbläckfisk... okej det är inte det enda problemet men åtminstone det viktigaste just nu.

Så innan vi har skaffat vår lilla husdjursbläckfisk så får ni hälsa på... hmm... Gunnar, snögubben på Högsbogatan. Han har nog försvunnit imorgon. Med spårvagn då såklart!


Kuddkrig

Drömfåren har kuddkrig! Det ramlar ner små rester av det från det blå som är ganska mycket grå just nu. Det vill säga, det snöar. Första gången denna vintern som det faktiskt ligger lite snö på backen mer än en timme. Men ja, jag hade gärna klarat mig utan det. Vad ska jag med snön till nu egentligen? Jag har ingen skoter, inga skidor (varken slalom eller längd), ingen pulka, jag har för f*n inte ens en stjärtlapp. Knappt så jag har ett par vantar så jag kan göra en snöboll utan att frysa händerna av mig. Så nej, jag är inte helt nöjd.

Tur det blev tidig träning idag, så man slipper sopa av snön från bilen för att ta sig till gymmet. Praktiskt. Ska visserligen iväg ikväll igen, men då blir det nog med hjälp av den där förbannade kollektivtrafiken. Hur bra nu det går när det har kommit snö på marken. Av mina erfrenheter så brukar de inte klara av snö så bra här i söder. Men Göteborg kanske är bättre, det har jag inte mycket erfarenhet av faktiskt.

Slutligen måste jag även få klaga/fundera lite över en sak också. Ni förstår, det är något märkligt med omklädningsrummet på vårt gym. I vanliga omklädningsrum brukar folk göra sitt, typ duscha och byta om relativt snabbt. Men inte här inte. Här står folk jämt(!!!) och diskuterar vardagliga saker som "hej vad jobbar du med" helt nakna. What's up with that? Det är ju inte direkt så man brukar studera folk så väldigt mycket i omklädningsrummen men när man börjar reagera på att alla vägrar ta på sig kläder, till och med underkläder, så är det något som är märkligt.

Idag var det en märklig tant, hon satte på sig en yllekofta, packade påsen, torkade håret, pratade, ja allt egentligen... men hon satte inte på sig sina trosor. Vem börjar med en yllekofta?!! Ungefär som att man skulle börja med att ta på sig strumporna... mycket märkligt. Underkläder först! Sedan kan man stå och prata om man nu vill det. Och när folk börjar undra varför vi inte duschar där, då blir jag rädd... det är som att de vill att man ska ta av sig kläderna och joina dem i duschen.

Är det bara vi som väljer att börja med underkläder och inte vill stå helt nakna och diskutera med främlingar vad man gör om dagarna? Sedan att jag är tjock och inte helt nöjd med att stå i underkläder heller är en annan femma. De är inga slimmade kroppar som står och fläker ut sig i omklädningsrummet på gymmet heller ska ni veta.

Märkligt, mycket märkligt.

Knubblund

Jag tycker att den vita blodkroppen Knubblund kan ta tag i min kroniska snuva nu!

Förövrigt så ska jag se att det inte blir fullt i leveransintaget, för då blir man tjock!

Ja, vi har kollat på "En cell-sam historia" som på den gamla goda tiden i skolan... mycket märkligt!


MMM LAP!

"Ååh, vi har hallondryck, vin, choklad och tacos.... MMM LAP!" Lotti uttryckte sin lycka när hon konstaterade vad hon skulle få efter träningspasset. "Mmm Lap" vet jag inte riktigt vad hon fick ifrån, troligtvis från att bilen framför hade LAP på registreringsskylten. Så numera är MMM LAP! ett uttryck för glädje, eufori och awesomeness eller något åt det hållet.

Hur som helst, nyss hemkomna från gymmet. Wonderful! Power idag, och vi fick rikligt (haha uttrycket!) med beröm av vår kära tränare Peter. Han berömde oss för att vi har blivit så grymt mycket bättre än första gången när vi var där. Hur pinsam var man då inte första gången... haha! MEN jag gillar att han ser skillnad, då händer det något med musklerna och orken åtminstone! Mer Power till mig.. ehh.. oss!

Nu blir det tacos! MMM LAP!

Och kanske lite vin, choklad och hallondryck också (A) hihi

Snörvel, det är ett fult ord det

Snörvel. Säg det själva... det är inte ett vackert ord. Snööörvel.... hrm ja nog om det. Nu lite tankar, funderingar och klagomål.

Först ett klagomål:
På dansträningspass, exemepelvis Zumba. Varför kan inte folk förstå att de ska dansa åt höger när alla andra går åt höger? Nej då går man åt vänster så att man krockar och är ett fruktansvärt irritationsmoment. Dumma nyårstjockisar (ursäkta uttrycket) som inte kan förstå bättre. Det är väl en sak om man inte kan stegen, men man kan väl åtminstone gå åt samma håll som resten. Mjäk.

Sedan en fundering:
Hur kommer det sig att ost smakar annorlunda när den är smält? Ost. Det är gott.

Sedan en fundering till:
Hur kommer det sig att jag blir fruktansvärt sugen på att köra kart när jag sitter och kollar på youtube-klipp med en massa crasher?

Och nu till en tanke, eller snarare ett konstaterande:
Jag har inte ont i foten! I alla fall om man ska tro på läkare. Men varför har jag då ont, och har haft ont de senaste åren?

Varför gick jag upp så tidigt idag?

Förövrigt har jag hittat en knöl som jag inte har lagt märke till förut. Och nej, inte en dålig knöl. Utan mer en hej jag har fått smalare knän knöl. Fast nej inte knäskålen, utan nån märklig knöl under som tydligen Lotti har också. Så då ska den ju vara där. Jag har aldrig riktigt inspekterat mina knän förut, innan Lotti fick nån fetisch för dem. Och nu har jag fått både knölar och gropar, yaay. Måste vara bra! Får vara glad att jag blivit smalare någonstans... även om knäna kanske inte var där jag själv hade velat börja, men det får man tydligen inte välja. Så jag är glad ändå! Nu blev det nog märkligt... men kontentan av detta var att jag har märkt att det har hänt någonting på kroppen sedan vi började kött-träna, och det är en bra grej!

Det var fler saker jag funderade på nyss, men de sakerna har jag glömt... så jag bjuder på denna video istället:Fruktansvärt roligt... jag skrattar lika mycket varje gång. Hej.

Hausfrau again

Här sitter jag helt ensam. Lotti jobbar idag. Och vad gör jag? Mest ingenting faktiskt. Kul. Ge mig jobb dååå! Ni vet att ni vill ha mig!

Jag är i alla fall hoppfull att jag får jobb snart, den här veckan har jag ju sagt. Halva har gått... men fortfarande dagar kvar så än har jag inte gett upp!

Nu tycker jag Lotti kan komma hem och roa mig! Och sen blir det Zumba ikväll, yaay! Shake that body!

Rage

Märkligt danspass idag med hackande musik och folk som är i vägen. Men lika svettig blev jag för det, bra det! Men snälla, håll er på er plats ni andra som är med på passet. Det blev märkligt trångt på slutet och halvsparkad på knät blev jag. Fast lite roligt var det allt när en person vad lite för närgången på Lotti och jag såg frustrationen växa i henne, då hade jag kunnat lägga mig dubbelvikt på golvet av skratt. Men det gjorde jag inte. Bara nästan. Tog en vattenpaus för att lugna ner mig istället.

Hur som helst roligt och svettigt. Nästa vecka blir det bättre. Då har alla Öppet-Hus-Folk försvunnit och förhoppningsvis alla nyårstjockisar tröttnat och gett upp. Yaay vad skönt det hade varit. Men tills dess, fullbokade pass och armbågar fram!

Inget jobb till lilla (?!!) Malena än... men snart! Det ska ju ske denna vecka har jag ju sagt! Kom igen nu! Ring ring ring!

Nu, MAT!

För Angelica och andra fans

Intervjun gick bra idag också!
Nu blir det träning!


I påsen finns det ost

Tisdagen är här. Jag är laddad för intervju! Det är två timmar kvar tills dess, men laddad är jag! Om jag nu kommer dit, det är gaaaanska så dimmigt ute vill jag lova. Men det kanske är bättre nedanför berget om jag har tur.

Annars inte mycket mer än träning, och slut på bilder av mig själv har jag. Så det får ni ingen mer just nu. För nu ska jag fokusera på att få bort fläsket! Eller i alla fall ikväll...

Jag är ingen ost, adjö!

PS. Grattis Sofy! Ung och vacker som en nyponros!

Bort bort bort

I looked myself in the mirror, and I laughed till i cried...

Bra vecka!

Denna vecka ska bli awesome! Så är det bara. Detta är veckan då jag får jobb, och som Lotti faktiskt får jobba på sitt jobb. För det har vi bestämt!

Men vi börjar veckan med ett "tidigt" träningspass så här vid lunch. Sedan blir det även lite Bodypump ikväll, men det är framtidsMalenas problem att orka med det. Så nu laddar jag för cxworx!


Bort bort bort! Ja igen

Manligt

Lotti städar och jag sitter i soffan med datorn i knät! Känner mig manlig. Fast jag har faktiskt spenderat en timme med att vika tvätt och plocka med papper. Så lite har jag hjälpt till faktiskt!

Så nu, lagom till att Lotti har städat klart badrummet så tänker jag låsa in mig där för en dusch. Skita ner lite igen, tror det är lite för rent! För tro det eller ej, duschar rengör inte sig själva när man duschar ;P

Bort bort bort! Riktigt så illa kanske det inte är, men bort ska det!

WTF

Dagens kroppsdel är magfettet, det ska också bort. Jag tror bestämt att om min mage hade haft ögon så hade de suttit ovanför naveln och sett ut ungefär som nedan:
Hur som helst. Bort bort bort. Kötta! Fast idag är det vila... typ. Nu ska vi in till stan och träffa Line, trevligt trevligt.

Hej gäddhäng!

Träning träning träning. Nu ska gäddhänget bort! Det ska bland annat Gith, Cissi och Peter se till! Det ska inte längre gå att grabba tag i det och säga "bra jobbat" som om att det skulle få mig att må bättre. Bort bort bort. Vi har även resten av kroppen, men den ska vi inte ens prata om. Inte idag. Det räcker med en del per dag.


Till mina fans!

Intervjun gick bra!
Nu väntar bara ännu mer väntan för att få veta om jag går vidare. Om de hittar något uppdrag som jag är awesome för. Hoppas!

Ps. Förlåt att det dröjde med denna rapport.


Fredag den 13:e

Otursdag och här sitter jag i väntan på intervju. Låt oss hoppas att det inte blir första gången jag har otur på denna otursdag.

Intervju kl 8 på morgonen, inte alls van med detta, men det ska nog gå bra. Jag är ju vaken åtminstone så det är ju ett steg i rätt riktning.

Håll tummen nu! Vänster tumme remember!


God kväll!

Hej och hå här händer det inte mycket. Inget jobb än. Inget nej heller i och för sig. Men fortfarande inget jobb. Dock intervju på fredag, och på tisdag (på Sofys utomordentliga födelsedag, grattis i förskott ifall jag kommer av mig av nervositet den dagen).

Annars är det bara träning som gäller. Två pass idag, cxworx och Zumba. Första gången med cxworx (en form av core-träning typ) så det var ju spännande. Och träningsvärk i mage och rumpa lä jag få imorgon. Nästa gång ska jag få in tekniken mer på vissa nya övningar. Go träning i alla fall

Nog om det. Sova kanske är en bra idé trots allt!

Ps. Grodan till Löken kom!


Varmt och kallt

Jag brände mig på stekpannan. Och eftersom vi får kallvatten typ varannan gång så får man ta till andra medel. Is!

Yaay HSB är duktiga på kallvatten, not. Och Skanska har borrat i berget utanför i tre timmar. Börjar bli trött på detta.

Och på tal om HSB. Vi har en pärm från dem, den ska tala om allt vi behöver veta. Det gör den inte, inte en enda gång faktiskt. Och inte när det gäller en blinkande lampa på ventilationen heller. Suck.


Mycket trevligt

Gith ska göra mig stark! Det jobbade hon på ikväll, mycket trevligt.
Jag har inte heller en svullen örsnibb längre, mycket trevligt.
Ska på intervju på fredag, mycket trevligt.

Nu är jag hungrig.

Snöig färgpromenad

Nyss hemkommen från en stavgångspromenad med frugan. För att göra promenaden roligare letade vi efter färgglada saker. Vi hittade bland annat följande:
 • En grön dörr
 • En blå plastbit
 • Ett vitt buntband
 • En svartvit skata
 • Flertal blå band
 • Flertal bruna löv
 • En rosa häst som skrapar på is
 • Tre vita badkar
 • Fyra vita kaniner
 • En grå kanin
 • Två bruna kaniner
 • En svartvit tjock (gravid?) gosig katt <3
Spännande va?
Och som belöning fick jag en uppsvälld örsnibb. Tack.

Stig Helmer

Idag har jag spelat golf. Igen.
Känner mig som Stig Helmer som lär sig spela golf. Men ja, det tar sig... nästan i alla fall.

Jag har inhandlat ett par nya träningsskor idag, som en liten julklapp för julklappspengarna. Välbehövligt och trevligt. Och nu väntar en söndagsstek på spisen. Luktar gott.

Kurr kurr

Den otrolige golfaren!

Jag fick iväg bollen! Missade den bara en gång! Slog inte bollen bakåt och klubban stannade i händerna. Inte en enda gång kastade jag ut klubban faktiskt!

Det gick över förväntan, nästan stolt över mig själv! Och ja, det var långgolf. Fast utan hål... "slog ett par hinkar" som det verkar heta på golfspråk.

Tack och hej från den otrolige Golfaren!
Nu blir det träning med Lotti och Bea, Power idag.


Golf? Jag?

Ja här har vi varit vakna sen 7 för att städa och tvätta. Det är allt duktigt av oss det tycker jag.

Tydligen ska jag även spela golf idag. Huuur ska detta sluta? Märklig dag. Men det blir nog bra, får vi hoppas...


Hej på dig Gith

Då var det dags igen, Bodypump! Me like! Känner väl på mig att jag är rätt svag nu men det ska nog gå jättebra ändå. Undrar om Gith blir glad att se oss efter 2-3 veckor. Vi kommer dock bli glada att se henne, hon ska få motiveras oss att skaffa bättre kroppar. Så det så! Min kropp ska bara lära sig prioritera, som Lotti så fint uttrycker det.

Gårdagens intervju gick förresten finfint, men än är jag inte klar. Ett test väntar mig på måndag. Märkligt. Men det ska väl kunna gå bra tycker jag.

Blivit av med katten också. Han har hittat hem. Och här blev det tomt.. fast vi kan nog hitta en halv katt om vi plockar ihop allt katthår. Spexigt.

Nej nu blev det är tråkigt inlägg. Godnatt! Träna flitigt!

Fjäsk

Morgonens konstaterande: Allt tar dubbelt så lång tid med en fjäskande katt som man självklart måste gosa med när man får chansen.

Vilken tur att jag av ren lathet gick upp en timme tidigare, eller i alla fall en halv. Latheten låg i att jag inte orkade ställa om alarmet som var inställt på åtta.

Nu ska jag snart ut i stormen! Hej på dig Emil!


Hej på dig Emil

Dags för storm igen, börjar nästan bli tjatigt. Fast lite mysigt är det ju så länge man får vara inomhus. Emil verkar i alla fall ha hittat hit, det blåser lite lagom där utanför fönstret.

Fortfarande kattvakt. Mys. Fast just nu är han lite piggare än oss och inte helt nöjd med att vi tänkte sova. Oväntat?

Imorgon har jag arbetsintervju igen. Det är f*n dags nu alltså. Ge mig jobbet, det hade gjort min dag... eller egentligen mitt år!

Sova nu då. Hoppas jag kommer in till stan imorgon bara, annars blir det jobbigt.


Shining

Idag lämnad våra gäster oss för andra spännande äventyr på okända orter. Fast egentligen inte alls särskilt okända.

Och eftersom vi blev så ensamma och hade en massa mat så blev det att vi bjöd Bea och Fredrik på middag idag. Hårt arbetande människor, till skillnad från mig och Lotti.

Annars har jag faktiskt använt hela två julklappar idag. Den ena till matlagning och den andra under dagens promenad. Imorgon kanske det blir till att spela lite Zelda också. Mycket trevligt detta.

Nu är vi däremot kattvakter och har en dampkatt som leker under hallmattan. Kan bli en spännande natt.


Just ja

Jag ska gå ner 20kg, minst. Gärna tills imorgon, men annars får jag väl se det som ett mål för året. Men helst tills imorgon tack.


Dagen efter ja

Trevlig kväll igår, inte fullt lika trevligt idag dock. Men det ska vi nog ta oss igenom!


Nyår!

Avslutade 2011 med två dask på min nakna stjärt... Av lott.... Av misstag... Mycket märkligt haha


RSS 2.0