Dinosaurie

Vi har spenderat kvällen här med att kolla på en gammal klassiker från 1993, dvs Jurassic Park. Tänk om man var en dinosaurie, då hade jag inte haft alla mina problem som jag har. Jag hade inte behövt ett jobb och det hade inte gjort något att jag var tjock och fattig. Enda problemet är att maten springer iväg, men eftersom man är en dinosaurie så är det ju inga större problem för det är bara att springa ikapp.

Kanske borde bli mer som en dinosaurie, springa efter maten. Då hade jag nog inte varit lika tjock. För vi vet väl alla att kalorier man äter medans man motionerar inte räknas! Men nu är jag ju inte den som springer ikapp maten jag ska äta, den ligger så fint i kylskåpet och väntar på mig.

Enda likheten mellan mig och en dinosaurie är nog att jag går som en dinosaurie med min onda ljumske... eller vänta, jag kan öppna dörrar också! Det kan dinosaurierna i Jurassic Park göra, så där blev det en till likhet! Yaay. Varför jag nu är så glad för det?

Nu blir det sängen! Mörkt, kallt och fattigt... det är vad det är just nu. Så lika bra att lägga sig under täcket så kanske man i alla fall får lite värme. Pengar och ljus kommer jag nog inte hitta där tyvärr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0